Ми у Facebook
17.11.2017, 13:59

Для рівненських школярів організували чергове спортивне свято

Днями для учнів Рівненської ЗОШ № 13 був організований масштабний спортивний захід, в ході якого вони мали можливість не лише позмагатися між собою, а й познайомитися і поспілкуватися з учасницею Олімпійських ігор.
Розпочалися активності зі знайомства з організаторами. Директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук розповів школярам про формат, в якому буде відбуватися свято, та познайомив із запрошеною гостею. Цього разу це була майстер спорту України з плавання, дворазова чемпіонка Європи, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні (2008 р.) Катерина Дікіджи.

В рамках проекту #OlympicLab, а саме його модулю «Олімпійський чат», який на Рівненщині відбувається з ініціативи Національного олімпійського комітету України, спортсменка розповіла присутнім про свою спортивну кар’єру, тренерську діяльність та довго відповідала на запитання. Найбільше діти розпитували її про перші кроки в професійному спорті, режим дня під час змагань і виступ на Олімпійських іграх. Окрім цього Катерина провела для дітей ще й інтенсивну розминку під динамічну музику, яку сама завжди робить перед тренуваннями.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

У дитячому таборі «Агатівка» спортивно зустріли «Олімпійське літо»

Вдосталь поспілкувавшись і розім’явшись можна було й переходити до спортивних змагань у форматі фестивалю здорового способу життя. В командних спортивних естафетах кращих з-поміж себе визначали одразу чотири колективи п’ятикласників, підтримати і повболівати за яких прийшли їхні батьки та шкільні друзі. Найкраще підготовленими виявилися учні 5-Г класу, які продемонстрували дуже злагоджену роботу і впевнено посіли перше місце. Але це не єдине їхнє спортивне досягнення в цей день. Окрім визначення найкращих команд, змагання відбулися й в індивідуальному заліку, де всі перші місця розділили між собою учні того ж 5-Г класу - Катя Волох та Ігор Малишевський.

Таким маленьким спортивним тріумфом завершилася спортивна частина заходу. Після цього відбулося урочисте вручення призів і подарунків. Команди-призери та переможці індивідуальних змагань отримали пам’ятні нагороди та сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, а шкільна бібліотека відтепер поповнилася ще й методичною літературою на спортивну тематику, яку організатори вручили директору школи Бєліку Михайлу Миколайовичу.





На правах реклами