Ми у Facebook
20.11.2017, 12:00

Будинок рівнянина-поета знову затопило

До редакції ОГО вкотре звернувся постійний читач Василь Котик.
Літній чоловік перед цим присвячував вірші міській владі про те, що підвал багатоповерхівки на вулиці Чорновола, 40, де й живе Василь Котик, багато років поспіль залитий водою.

ЧИТАЙТЕ ВІРШ

Як пояснив у своєму коментарі Микола Тарасюк – керівник ЖКП «Західне», воду з підвалу цього будинку викачують кілька разів на рік:

“Затоплений” поет-рівнянин: як реагують на проблему комунальники
- Протягом цього року відкачали воду вже разів шість. Уся проблема в тому, що забивається дворова каналізація, через це і вода в підвалі. Ми плануємо поставити зворотні клапани, які вирішать цю проблему, - говорить керівник ЖКП “Західне” Микола Тарасюк.

І ось нещодавно постійний читач ОГО знову навідався до редакції:

- Так, воду відкачали, але вона набралася знову. Зараз підвал знову залитий водою. Я купив мішок картоплі на базарі й тримаю його в себе вдома, бо не можу занести у підвал! - Жаліється Василь Котик.

Як стверджує керівник ЖКП «Західне», цьому є цілком конкретна причина:

- У цей будинок визивали спеціальну комісію, де був представник «Рівнеоблводоканалу», представник управління ЖКГ Рівненського міськвиконкому, наші працівники. На нашу думку потрібно робити дворову та центральну каналізацію. На що «Рівнеоблводоканал» відмовляється виконувати ці роботи. Говорять, що будуть справлятися з цією проблемою. Після того, як комісія пішла, то цей підвал на Чорновола, 40 знову затопило двічі. Ми двічі відкачували воду з цього підвалу. В середньому на відкачку води з цього підвалу наші працівники витрачають до 15 літрів бензину. Не враховуючи те, що біля мотопомпи, яка відкачує воду, повинен працювати наш фахівець. Але порозуміння з «Рівнеоблводоканалом» ми поки що знайти не можемо. Їхні працівники приїжджають, чистять каналізацію, але це не допомагає. Як і планувалося, ми поставили зворотні клапани, але це теж не допомогло, - говорить керівник ЖКП “Західне” Микола Тарасюк.
Кореспондент ОГО звернувся у прес-службу «Рівнеоблводоканалу» з проханням про коментар щодо цієї проблеми. Коментар пообіцяли надати найближчим часом.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами