Ми у Facebook
23.11.2017, 09:22

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу [+Відео]

На паркеті рівненської ДЮСШ №4 відбулися матчі чергового, цього разу четвертого туру Відкритого Чемпіонату міста Рівне з футзалу. Особливих сенсацій результати поєдинків не принесли - перемоги у матчах святкували фаворити пар, а найбільшу вікторію – з перевагою у дев’ять м’ячів - святкувала «Славія»
Результати ігор 4 туру.

"Славія" - "Горинь" 10:1, "Горбаків" - "Хімік-Граніт" 4:8, "Рівнеобленерго" - "Феміда" 1:3, "Квартал" - "Північ-Центр" 2:4, "Комфорт-Сервіс" - "Рівнегаз" 6:3

Чинний чемпіон не залишив «каменя на каменя» від оборони дебютанта турніру, провівши у ворота «Горині» десять голів і пропустивши у власні лише один м’яч. Ще один новачок першої міської ліги – ФК «Горбаків» - вдало провів лише перший тайм проти команди «Хімік-Граніт», вигравши його з результатом 3:2. Проте у другій половині зустрічі більш досвідчені гравці суперника, нарешті, втілили свою ігрову перевагу у голи та відсвяткували підсумкову перемогу.

Підтвердили статус аутсайдера «енергетики», які «без варіантів» поступилися «прокурорам», а «комфортівці» не мали особливих проблем з «газовиками». Більш-менш рівною вийшла гра лише у парі «Квартал» - «Північ-Центр», але після встановлення рахунку 2:2 гравцям другої команди пощастило більше в завершальній стадії атак і саме вони перемогли у зустрічі.

Як розповіли у Рівненській міській федерації футболу, список кращих бомбардирів Чемпіонату міста з футзалу очолюють Гайдук Володимир ("Комфорт-Сервіс") - 11 голів та Тушич Віталій ("Рівнегаз") - 9 голів.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» достроково здобула черговий титул кращої футзальної команди Рівного

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера





Тим часом, відбулося жеребкування першого етапу Кубка міста Рівне з футзалу, на якому зустрічаються наступні пари:

1/8 фіналу.
1. "Славія" - "Інтербетон"
2. "Комфорт-Сервіс" - "Феміда"
3. "Рівнеобленерго" - "Горинь"
4. "Рівне-112" - "Комета" (Житин)
5. "Квартал" - ФК "Адамівка"
6. "Північ-Центр" - "Рівнегаз"
7. "Жирик ТЕАМ" - "Хімік-Граніт"
8. "Альянс" - ФК "Горбаків"

Після цього переможці пар гратимуть за сіткою Кубка. Наприклад, вже в 1/4 фіналу цілком ймовірно зійдуться головні фаворити турніру - "Славія" та "Комфорт-Сервіс".

1/4 фіналу.

А. Переможці пар 1-2 - 3-4.
Б. Переможці пар 5-6 - 7-8.
В. Переможці пар 9-10 - 11-12.
Г. Переможці пар 13-14 - 15-16.

1/2 фіналу.
Переможці пар А - Б.
Переможці пар В - Г.





На правах реклами