Ми у Facebook
24.11.2017, 12:10

Як швидко знайти кваліфікованого лікаря

Пройти флюорографію, знайти кваліфікованого дерматолога, зробити довідку про вакцинацію для вступу до університету, здати аналізи, а вам навіть назва цього аналізу ні про що не говорить. На ці та інші питання відповість онлайн-сервіс запису пацієнтів до лікаря Likarni.com .

Турбота про вас


Чому люди все частіше стали звертатися до сервісу онлайн-запису? Далеко не всі ходять до лікарів, постійно знаходячи відмовки, що "майже не болить", "у мене робота" або "немає зараз грошей". А коли дійсно потрібно звернутися до лікаря, починають проводити активні пошуки гарного фахівця. Але ж це завдання не всім під силу. Мало хто після роботи встигне об'їхати найближчі клініки, щоб уточнити, які фахівці там приймають. Прийшов час обирати майбутнє і сервіси, які допоможуть отримувати якісну медичну допомогу.

Економія вашого часу


Likarni.com допомагає пацієнтам 22 міст України записатися до лікаря. Ви легко знаходите фахівців і клініки різного профілю на одному ресурсі. Не варто жартувати зі своїм здоров'ям і втрачати час на безглузді пошуки. Якщо ви досвідчений користувач мережі Інтернет, з легкістю оберете критерії самостійно (розташування установи, час прийому, спеціальність доктора, рейтинг, відгуки інших споживачів) і заповнете зворотну форму зв'язку з важливими вас даними. Після чого з вами зв'яжуться для підтвердження прийому. У разі потреби ви зможете поговорити безпосередньо з оператором call-центру.

Вигідний партнер


Likarni.com веде активну політику співпраці — база медзакладів постійно оновлюється. Сервіс працює для клінік і діагностичних центрів, які бажають збільшити кількість своїх клієнтів. Основні переваги сервісу — динамічний рейтинг оцінювання медичних центрів по району або спеціалізації, реальні відгуки людей, які відвідали їх.

Зручний та якісний портал


Кожен відвідувач Likarni.com може ознайомитися з каталогом медичних послуг і прайсами медзакладів, прочитати актуальні статті, ознайомитися з акціями клінік, знайти відповіді на ті медичні питання, які давно шукав.






На правах реклами