Ми у Facebook
02.12.2017, 09:21

Зіркові тренери - Вячеслав та Марина Узелкови тренуватимуть рівнян

Буде благодійний майстер - клас.
8 грудня в Рівненському Палаці дітей та молоді (зала масових заходів) відбудеться благодійний майстер-клас «Секрети здорового тіла»: теорія, практика та живе спілкування. Організатори заходу – фітнес-клуб «Манхеттен».

Запрошені тренери – зіркове подружжя Вячеслав та Марина Узелкови. Спортивна пара вперше завітає в Рівне аби зустрітися з усіма бажаючими на благодійному майстер-класі. Всі хто завітає, матимуть змогу потренуватися та поспілкуватися з гостями.

До Рівного з'їхалися юні біологи

Нагадаємо, в минулому Вячеслав Узелков – відомий боксер, після того, як пішов зі спорту, став тренером для тих, хто хотів схуднути, потім почав працювати на телебаченні (спочатку суддею в шоу «Україна має талант», а пізніше – тренером у проекті «Зважені та щасливі»). Його дружина Марина Боржемська-Узелкова до недавнього часу не була відома широкому загалу (до речі, вона, як і чоловік, допомагала людям худнути), поки минулого року разом з Вячеславом не стала тренером шостого сезону «Зважених…».

Фітнес-клуб «Манхеттен» долучається до благодійності та в рамках святкування своєї 5-ї річниці, адміністрація клубу вирішила організувати спортивну зустріч із зірковими тренерами, дати можливість всім бажаючим відвідати цей захід. В результаті, всі кошти виручені від продажу квитків, підуть на допомогу облаштування ЛФК-класу КЗ Великомежиріцької спеціальної загальноосвітньої школи –інтернату 1-2 ступенів, де навчається більше семи десятків діток.

Також у фітнес-клубі «Манхеттен» буде проведено благодійний аукціон, де розігруватимуться, як цікаві брендовані лоти від клубу, так і від партнерів заходу.

Отож, запрошуємо всіх на майстер-клас – спортивну, корисну та унікальну зустріч. І давайте творити добро разом)

Не пропустіть! Початок о 18:00. Вхід – 200 грн.

Деталі та квитки за телефоном – 096-920-73-73





На правах реклами