Ми у Facebook
26.11.2017, 11:20

Найспортивнішим підлітковим клубом Рівненщини стала команда з Квасилова [+Відео]

Двічі на рік в Рівне з’їжджаються підліткові клуби зі всієї області, для того щоб визначити з-поміж себе найспортивніших. Черговий такий захід у рамках Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь – здорова нація», прийняв в себе спортивний зал Рівненського економіко-технологічного коледжу НУВГП.
Організацію і проведення цих змагань здійснювали «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Не всі клуби-учасники є орієнтованими виключно на спорт, але всі пропагують у своїй діяльності активне дозвілля, фізичну культуру і здоровий спосіб життя, тому вони були добре підготовлені і налаштовані на непоступливу боротьбу. На початку заходу відбулася традиційна масова розминка, під динамічну музику, та ознайомлення з правилами проходження естафет.

Цього разу за перемогу боролася дюжина команд, значна частина з яких, вже брала участь у таких змаганнях раніше і навіть здобувала призові місця. Але навіть для досвідчених учасників організатори підготували дещо нове. Всім їм довелося виконувати п’ять, на перший погляд знайомих завдань, однак в кожному з них були нові елементи, які ніколи не зустрічалися раніше. Окрім цього всі старти відбувалися на новій дистанції, котра малу форму зиґзаґу, що трішки ускладнювало процес виконання вправ, але й зробило його унікальним і більш цікавим. Окрім фізичної підготовки організатори перевірили ще й теоретичні знання учасників. Під час інтелектуального конкурсу кожному колективу потрібно було за п’ять хвилин відгадати якомога більше ребусів, кожен з яких був пов'язаний зі спортом.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Школярі з Рівненського району зустрілися з призеркою лондонської Олімпіади

Ольга Земляк здобула бронзу на римському етапі «Діамантової ліги»

Найкраще пристосуватися до нового формату змогла команда підліткового клубу «Сокіл» (смт Квасилів), які вже багато разів ставали переможцями і призерами таких змагань. Срібні нагороди дісталися команді «Екстремал» (село Городок Рівненського району), а замкнули трійку тріумфаторів діти з колективу «Олімп-Гільча», з однойменного села Здолбунівського району, які раніше також перемагали в подібних заходах. На визначенні найкращої команди змагання не завершилися, а продовжилися вже у вигляді індивідуальних конкурсів, де всі учасники боролися тільки самі за себе. Тут перші місця посіли Павлов Владислав («Чемпіон» - Дубенський район), Дейнеко Арсен («Гарт» - м. Вараш), Галюк Діана («Олімп-Гільча» - Здолбунівський район) та Горун Анна («Олімпія» - м. Рівне).

Після підбиття підсумків усіх стартів відбулося урочисте нагородження, під час якого всі учасники заходу отримали пам’ятні сувеніри. Ті ж, кому пощастило здійнятися ще й на п’єдестал перемоги, були відзначені кубками, дипломами, медалями та спортивним інвентарем.







На правах реклами