Ми у Facebook
26.11.2017, 11:40

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях крупно програв лідеру [+Відео]

Рівненський футзальний клуб перервав свою серію із двох поспіль перемог на виїзді. Сталося це у Запоріжжі, в поєдинку проти «Титана». МФК «Кардинал-Рівне» пропустив двічі вже у дебюті матчу і його гравці «повернутися у гру» не зуміли.
«Титан» – «Кардинал-Рівне» – 4:1 (2:0)
Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 11 тур
25 листопада 2017 року, Запоріжжя, ПС “Запоріжалюмінбуд”, 13:00
Арбітри: Максим Чубінський (Київ), Олександр Білащенко (Чернігів)
Третій арбітр: І. Андрєєв (Дніпро)
Хронометрист: Володимир Беляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: Олександр Король (Донецьк)
«Титан»: Мельник – Шеховцов, Малишко, Ященко, Боргун – Леміш, Мілінький, Єрьомін, Грицовець – Лінник, Кожемяка. Запасні: Чічікало, Моспан.
Головний тренер: Дмитро Камеко.
«Кардинал-Рівне»: Дурбан (Свинарчук) – Мануйленко, Фаренюк, Власович, Концеба – Кручок, Піддубний, Басич, Волянюк – Горпинич. Запасні: Свинарчук, Чудля.
Головний тренер: Сергій Піддубний.
Голи: Ященко (1), Мілінький (3), Леміш (24), Шеховцов (39) – Волянюк (22)
Попередження: Леміш (24)
На 39-й хвилині Михайло Волянюк не реалізував дабл-пенальті

Як нагадали у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», усі три попередні матчі з «Титаном» у Покровському завершилися унічию. Втім, через ремонтні роботи у рідному для покровців залі, звітний поєдинок відбувся у Запоріжжі. На паркеті місцевого палацу спорту «Титан» дотепер провів два матчі, в яких здобув дві перемоги.

Потужно господарі розпочали і матч проти «Кардинала-Рівне». Вже на тридцять п’ятій секунді гри Орест Боргун прострілив з лівого флангу, а Владислав Ященко на дальній стійці випередив Максима Мануйленка – 1:0…

Рівняни не встигли відійти від першого голу, як пропустили вдруге. Валерій Грицовець на тому ж таки лівому фланзі обіграв Олександра Басича і повз Миколу Дурбана викотив зручну передачу під удар Анатолію Мілінькому – 2:0…
Наша команда дуже швидко могла один гол відіграти. Сергій Піддубний відправив у забіг лівим флангом Олександра Басича. Той бив у ближній верхній кут воріт – трохи невлучно. А Андрій Мельник трохи згодом на себе прийняв гарматний удар Михайла Волянюка зі штрафного.

Наприкінці четвертої хвилини гри свій шанс не використав вже сам Сергій Піддубний. Він не зумів пробити в дотик із вигідної позиції після класної передачі в хід від Артема Фаренюка.

Замість забити – «Кардинал» ще до перерви міг пропустити втретє. Після передачі Малишка Ященко бив практично впритул, втім м’яч зрізався з ноги і пройшов повз ворота.

Повернутися у гру по-справжньому наша команда отримала шанс на старті другого тайму. Олександр Басич виконав подачу із кута майданчика, а Михайло Волянюк метрів з десяти виконав прекрасний удар з льоту – без шансів для голкіпера – 2:1!

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Втім, господарі дуже швидко зуміли відновити свою перевагу. Микола Дурбан просто перед собою відбив удар Олега Єрьоміна, а Євген Леміш був першим на добиванні.

«Кардинал-Рівне» знову міг швидко забити у відповідь. Партнерів підстрахував Дмитро Шеховцов, який кинувся під удар Михайла Волянюка.

У багатій на зіткнення та стики грі рівняни могли розраховувати і на перебір суперником фолів. Щоправда, на доволі грубі дії господарів бригада арбітрів доволі часто не зважала. А коли «Титан» таки напрацював на шостий фол (його на собі заробив Сергій Піддубний), то Михайло Волянюк не зумів реалізувати дабл-пенальті – мимо.

А вже наступна атака господарів завершилася четвертим голом у наші ворота. Дмитро Шеховцов пробив на вдачу, а Юрій Свинарчук, який замінив Миколу Дурбана, пропустив м’яча у ближньому куті – 4:1.

«Кардинал-Рівне» зазнає четвертої поразки у чемпіонаті.



Результати інших матчів 11 туру:

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 3:3
Голи: Микитюк (16), Шотурма (19), Горбатий (24) – Шеремета (17), Кручек (18), Хамдамов (20)
Попередження: Біров (14) – Мартинюк (20), Педяш (31), Кручек (33)
«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 3:0
Голи: Смоловик (19), Журба (39, 40)
Попередження: Жук (5), Тменов (35) – Кузь (6), Лясковський (27)
«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – 2:4
Голи: Сандул (37), Остапчук (38) – Чеберяк (5), Дзюба (10), Бакум (12, 24)
Попередження: Саківський (38)









На правах реклами