Ми у Facebook
27.11.2017, 19:22

Рівняни дізнаються, хто такий таємничий амбал

Лесь Подерв’янський. Фото Олександра Шевчука.

До Рівного приїжджає відомий український художник та письменник.
Олександр Подерв’янський — український художник, учасник багатьох виставок, чиї картини зберігаються у кількох приватних та музейних колекціях в Україні та за кордоном, син відомого українського художника Сергія Подерв’янського. Однак, народну любов та славу він здобув більше як автор сатиричних п’єс під творчим псевдонімом Лесь Подерв’янський. Як розповідав сам автор у одному із своїх інтерв’ю, п’єси він почав писати для розваги й читав своїм друзям та знайомим під час спільних посиденьок. Хтось з них записав твори на плівку й таким чином вони “пішли у народ”. П’єси Подерв’янського — це весела суміш побутових сцен, пародій на казки та грецькі міфи, твори Шекспіра й знані твори філософів. Щедро приправлені матюками. Однак лайка багатьох читачів зовсім не відлякує і шанувальників його творчості вистачає серед різних верств населення.

Побачити класика: Рівне відвідав Лесь Подерв’янський (+ФОТО)

Тепер Лесь Подерв`янський презентує свій новий роман “Таинственный амбал”, написаний у такому ж іронічному і оригінальному стилі, що й усі інші тексти автора. На цей текст усі чекали більше десятиліття:

“Авторзапрошує читача на територію Таємного знання, яке відкривається не кожному. Аколи в передчутті катарсису і монументального Grand Finale ви закінчите читання, на вас чекає сюрприз. У кращих традиціях практики Дзен, коли майстер лупцює своїх учнів дерев’яним дрючком, аби допомогти освіжити їхній шлях пізнання. Усе тільки починається.
Для втаємниченого кола читачів”, - йдеться в анотації до твору на сайті http://mytets.com.ua/.

ФОТО: "Зовсім інша картина подій." Ранок у Рівному очима репортера


Початок зустрічі запланований на 19.00.

Замовити квитки також можна тут: https://rivne.karabas.com/les-poderv-yanskij-2/order/

До речі, Лесь Подерв’янський уже відвідував Рівне в грудні минулого року.





На правах реклами