Ми у Facebook
28.11.2017, 18:43

На НТН покажуть серіал з екстрасенсом в головній ролі

Телеканал НТН розпочне показ гостросюжетного серіалу «Анна-детектив». Заплутані історії і злочини розслідує молода дівчина-медіум, у якій є здатність спілкування з душами померлих людей.
Дія серіалу відбувається в кінці XIX століття. Головна героїня – 19-річна дівчина Анна Миронова живе в маленькому містечку Затонськ. У неї є природний дар – вона справжній медіум. Одного разу в Затонськ приїжджає новий начальник розшукового відділу поліції Яків Штольман – незручного слідчого висилають на периферію після загадкової справи, яке він розслідував. Столичний детектив був упевнений, що сумуватиме в провінційному містечку, але роботи виявилося більше, ніж можна було уявити.

«Інтер» покаже три крутих серіали

Анна і Яків одночасно починають розслідувати складні злочини. І якщо Штольман з'являється на місці злочину в силу своїх службових обов'язків, то Анну приводять туди ... духи. З їх підказками вона намагається відновити справедливість, знайти винного. В результаті Анні вдається розслідувати найзагадковіші злочини, проти яких безсила поліція.



Для зйомок серіалу було побудовано ціле місто зразка кінця 19 століття з вулицями, особняками і торговими лавками. Для головних і другорядних героїв були підготовлені близько тисячі різних комбінацій костюмів того часу.
Прем'єра серіалу на НТН відбудеться 3 грудня о 19.00. Нові серії будуть виходити щонеділі.





На правах реклами