Ми у Facebook
05.12.2017, 16:34

У відпустку з малюком: дозвілля дитини під час відпочинку

Відпочинок за кордоном з дитиною не тільки цікавий, але і дуже корисний.
Психологи стверджують, що діти, які в ранньому віці подорожують з батьками, швидше і краще соціалізуются і розвиваються. Крім того, де, як не під час відпустки на березі моря, можна провести незабутні моменти з дитиною з користю для здоров'я. Однак не всі малюки готові по кілька годин на день порпатися в піску, тихенько дивитися мультики або грати, поки батьки насолоджуються відпочинком. Для багатьох бажана відпусткуаз дітьми перетворюється в суцільну проблему - чим зайняти дитину? Туроператор Coral Travel пропонує своїм клієнтам фірмову програму Sun Family Club, завдяки якій валізу з іграшками, а також одвічну батьківську головну біль можна залишити вдома.

Сімейні тури від Coral Family

Експерти туроператора Coral Travel знають, що спокійний та успішний відпочинок батьків безпосередньо залежить від благополуччя дітей. Тому вони підібрали комфортні готелі за кордоном і організували дозвілля відпочиваючих. Концепція Coral Family вже успішно працює в багатьох готелях Туреччини, Єгипту, ОАЕ та Таїланду. Її пріоритетним напрямком є програма дозвілля маленьких туристів - Sun Family Club. Про особливості концепції та інші її програми можна дізнатися на сайті туроператора coralfamily.ua/ru.

Розваги для всіх вікових груп



Sun Family Club - не просто організація дитячого відпочинку, а індивідуально розроблені розважальні та розвиваючі програми для різних вікових груп. Протягом усього туру з дітьми працюють аніматори, дипломовані фахівці та педагоги. Для кожної групи підбираються цікаві заняття та розваги, виходячи з вікових потреб. Для малюків (від шести місяців до чотирьох років) у всіх готелях по Coral Family працюють дитячі міні-клуби, облаштовані ігрові майданчики, басейни і огороджені зони на пляжах. Реалізуються програми раннього розвитку мови, творчих навичок. Для дітей старшої вікової групи організовуються спортивні турніри, вечірні дискотеки і командні програми. Дитина може відвідувати заняття і уроки в будь-який час, при цьому іграшки та весь необхідний інвентар надається в клубі безкоштовно.

Мама Service

Що взяти з собою в подорож, як самому організувати дозвілля дитини, що знадобиться в літаку, який вибрати готель - при плануванні відпочинку з дітьми питань дуже багато. Щоб вирішити їх швидко, а головне - професійно, Coral Travel створив власний колл-центр в Україні - Мама Service. За телефоном гарячої лінії можна уточнити будь-яку інформацію і отримати відповіді на питання, що стосуються сімейного відпочинку.





На правах реклами