Ми у Facebook
07.12.2017, 11:14

Країні потрібен мир, розвиток, людям – людське життя. Влада завела країну в глухий кут. Зміна влади – єдиний вихід

Заява ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ
Боротьба за владу всередині самої влади, нетерпимість до альтернативної точки зору і спроби розправиться з неугодними провокують нові кризи і протистояння.

Влада за 4 роки не забезпечила мир на українській землі, завела країну в глухий кут економічної кризи і злиднів. Війна, кримінальний розгул, наступ на свободу слова і репресії руйнують Україну. Через непрофесіоналізм і некомпетентність влади розоряються промисловість, бізнес і підприємці. Дірки в бюджеті латаються нескінченними позиками.
Сьогодні ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вимагає продовжити мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення. Але влада відмовляється чути опозицію і суспільство. Вона прагне пустити землю з молотка в рахунок погашення зовнішніх боргів. Влада змушує країну проїдати своє майбутнє.

Весь тягар кризи влада переклала на плечі громадян. Мільйони українських сімей опинилися за межею бідності. Населення планомірно позбавляють доступу до медицини та освіти, підвищується пенсійний стаж. Націоналістична політика влади веде до деградації культури і занепаду духовності багатонаціонального українського народу. Мовні квоти і заборони позбавляють мільйони українських громадян їхнього конституційного права говорити і чути рідною мовою. Грубе переписування історії, насадження нової «історичної пам'яті» розколює суспільство і плодить конфлікти з сусідніми країнами. Втручання влади в церковні справи веде до деградації моралі і моральності.

В сучасній Україні зростають тільки кількість силовиків і рівень корупції. За корупційні потоки вже розгорається боротьба між різними угрупованнями всередині влади. А силовиків використовують для обслуговування інтересів груп впливу у владі і придушення громадського протесту. Головними завданнями силових відомств стали боротьба з політичною опозицією, незгодними ЗМІ і неугодними громадянами.
ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вимагає забезпечити конституційне право на свободу опозиційної діяльності і припинити переслідування за політичними мотивами.

Як і мільйони українських громадян ОППОЗІЦІННИЙ БЛОК вважає, що ця влада втратила кредит довіри і вичерпала ліміт терпіння суспільства. Українських громадян не цікавить, яка з груп в цій владі переможе. Суспільство вимагає зміни влади. Підсумком має стати формування нової коаліції національної єдності і уряду громадянської довіри, які покладуть край війні, забезпечать зростання економіки і рівня життя громадян, знову об'єднають українську державу і суспільство.

Наше завдання – домогтися формування нової відповідальної влади. Наша мета – вивести країну на шлях миру і розвитку!

Борімося разом! Разом переможемо!

Прес-служба ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ





На правах реклами