Ми у Facebook
07.12.2017, 19:27

"Час будувати" будинок мрії для багатодітної сім'ї, яка жила на вулиці і готувала їжу на багатті

У суботу, 9 грудня, о 20:30 на телеканалі «Інтер» вийде другий випуск масштабного реаліті-шоу «Время строить».
У цій програмі лідер команди проекту Оксана Марченко разом з архітектором, дизайнером, будівельниками, добровільними помічниками і навіть зірками створюватиме будинок мрії для багатодітної сім'ї Зої з Житомирської області. У команди проекту грандіозні плани! Чи вийде втілити їх в життя?

Сім'я, про яку піде мова в цій програмі, виявилася на вулиці в прямому сенсі слова. Зоя і її діти ночували під відкритим небом, готували їжу на вогнищі. Щоб прогодувати сім'ю, жінці доводилося важко працювати, часто – в дві зміни.

«Інтер» покаже три крутих серіали


«І до цього їй жилося нелегко – одна виховувала дітей, а тут така біда, – розповідає подруга Зої, Олена. – Знімати житло на її зарплату – неможливо. Не кажучи про те, щоб купити новий будинок... Але ж головне – потрібно було годувати дітей. Ми допомагали, чим могли, звичайно, але вона мріяла, щоб у неї знову з'явився свій будинок. Не для себе – для дітей!»

Історія Зої і її дітей дуже зворушила команду проекту «Время строить». Ідея допомогти цій родині згуртувала сотні людей – сусідів, друзів і односельців. Тих, хто спілкувався з жінкою і її дітьми, і тих, хто просто чув про її горе.

«Мене досі вражає смиренність, працездатність і всемогутність наших жінок, – каже лідер команди «Время строить» Оксана Марченко. – Зоя – втілення української жінки. Я не уявляю собі, як вона жила. При цьому – зберігала оптимізм, не переставала працювати. Ось вона готує їжу не на затишній кухні, а на багатті, і все одно радіє: «Який у мене смачний борщ вийшов!». Вона не сумує, не опускає руки. І можливо нас Господь і привів до неї саме тому, що вона така людина».

Історія багатодітної мами вразила зіркових учасників програми, яких Оксана Марченко покликала на допомогу. Взяти участь в будівництві нового будинку і нового життя для Зої і її дітей зголосилися шоумен і продюсер Олексій Потапенко (Потап), шеф-кухар програми «Готуємо разом» Андрій Дромов і дизайнер Катерина Шаховська. Зірки були вражені масштабом проекту. А також тим, наскільки все в ньому «по-справжньому».



«Я хочу сказати величезне спасибі Оксані Марченко і телеканалу «Інтер» за те, що вони взялися за такий проект, – ділиться враженнями Потап. – Коли я погоджувався взяти участь, то до кінця не вірив, що тут все буде по-справжньому. Але коли ми потрапили на майданчик, я побачив будівництво, на якому кипить робота, і людей, які допомагають один одному. Це дуже зворушливо».

Оксана Марченко на «Інтері» побудує дім для сім’ї, яка півроку живе у теплиці

Що буде робити Потап на будівництві? Яким буде будинок мрії для цієї сім'ї? Які сюрпризи чекають Зою і її дітей? Не пропустіть! У суботу, 9 грудня, о 20:30 на телеканалі «Інтер» – «Время строить».





На правах реклами