Ми у Facebook
08.12.2017, 14:27

Юрій Бойко: ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вимагає скасування пенсійної та медичної реформ

Фракція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ боротиметься за скасування пенсійної та медичної реформ, а також вимагатиме ухвалення замість них законів, які б відповідали очікуванням українських громадян. Про це заявив лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко.
«Час показав, що ми були праві, коли не голосували за пенсійну та медичну реформи. Адже люди, які мали невеликі пенсії, отримали обмаль. Люди, які мали достойні пенсії, отримали великі доплати. Ще більш важка ситуація з військовими пенсіонерами, яким востаннє індексували пенсії у 2012 році. Сьогодні, використовуючи бюрократичну зачіпку, їх практично вилучили з цього процесу (перерахунку пенсій -ред.), не виконали постанову Кабміну, не збільшили їм пенсії. Те саме стосується ветеранів правоохоронних органів», - зауважив народний депутат.

Юрій Бойко також розкритикував медичну реформу, яка за його словами, створила безлад в галузі.

«Більшого бардака, ніж той, який сьогодні створили у швидкій допомозі, ще не було. Але саме «швидка» перебуває на передньому краї боротьби за життя людей. В новому класифікаторі професій, який працює з 1 листопада, немає згадки про медичних фахівців, які виїздять на екстрені виклики. Є інші професії та інші люди. І що робити з цим – не знають навіть фахівці», - зазначив опозиційний політик.

Юрій Бойко наголосив, що фракція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ вимагатиме скасування пенсійної та медичної реформ. «Ми будемо боротися за те, щоб відмінити ці реформи, а замість них зробити нормальні, які отримають широкий розголос та підтримку суспільства», - зауважив лідер опозиціонерів.

Прес-служба ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ





На правах реклами