Ми у Facebook
13.12.2017, 17:22

Відбулися заключні відбіркові матчі Чемпіонату області з футзалу

У неділю, 10 грудня, у спортивній залі рівненського НВК №26 відбулися останні відбіркові матчі чемпіонату області з футзалу серед збірних команд міст і районів. У групі В мали змагатися збірні Гощанського р-ну, міста Острога, Млинівського р-ну, Здолбунівського р-ну і Радивилівського р-ну.
Як відзначили у Рівненській обласній федерації футболу (РОФФ), представники міста Острога та Радивилівського району на змагання не прибули, відтак три учасника провели одноколовий турнір.

Спочатку між собою зіграли команди Гощанського та Острозького району. Гощанці досить швидко повели з рахунком 2:0, проте суперник зумів відквитати спочатку один гол, а по перерві - другий. Вирвати перемогу у цій зустрічі футболістам з Гощанщини вдалося лише на останній хвилині - 3:2.

Наступним матчем стала гра між збірними Острозького та Здолбунівського районів. Представники Острожчини першими відкрили рахунок, але здолбунівчани його зрівняли. Нарешті, у другій половині зустрічі команда Острозького району забила ще раз і здобула перемогу 2:1.

В останньому поєдинку гощанці знову першими повели у рахунку. При чому, голу у ворота здолбунівської команди передувало вилучення їх голкіпера, який зіграв руками за межами карної зони. Саме після цього зі штрафного гощанська збірна і відзначилася. Проте заміна кіпера на польового гравця, здавалося, принесла користь здолбунівчанам, які, маючи на лаві запасних лише одного гравця, зуміли далі не тільки втримати натиск суперника, але й вийти уперед - 2:1. Максимум, що вдалося гощанцям - це ще до перерви зрівняти рахунок.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

У другій половині збірна Гощанського району продовжила марнувати зручні нагоди біля воріт суперника, а от їх візаві свій момент реаізували. Рахунок 2:3 на користь Здолбунівського району так і став підсумковим.

Таким чином, всі три команди набрали по три очки з однаковою нульовою різницею забитих та пропущених голів. Але завдяки найбільшій кількості забитих голів до фіналу потрапила збірна Гощанського району.

Результати матчів.

Гощанський район - Острозький район - 3:2

Здолбунівський район - Острозький район - 1:2

Гощанський район - Здолбунівський район - 2:3





На правах реклами