Ми у Facebook
15.12.2017, 09:22

На роботу в Ізраїль потрібні кваліфіковані працівники

На даний час для українців існує можливість тимчасового працевлаштування на ринку праці Держави Ізраїль в рамках міждержавної двосторонньої Угоди, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль.
Потреба в працівниках складає близько 1 тис. чоловік. Потрібні опалубники (будівельні роботи), арматурники (робота з металом), штукатури та плиточники. Бажаючі подають заявку, проходять відбір щодо своєї професійної придатності, проходять медичний огляд, знайомляться з термінами та умовами перебування в країні, з режимом роботи, оплатою праці. З претендентами, які пройдуть відбір, буде укладено трудовий договір.

Як знайти роботу в Німеччині студенту - досвід рівнянки

Основні вимоги до кандидатів на працевлаштування в Державі Ізраїль полягають у володінні професійними навиками, досвідом і високим рівнем здібностей в одній або декількох з визначених професій. Також береться до уваги громадянство України, вік 25 – 50 років, відсутність судимості, фізична та психологічна придатність до інтенсивної фізичної праці в будівельній галузі.

Як живуть українські заробітчани в Еміратах

У даній процедурі тимчасового працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль служба зайнятості визначена компетентним органом для виконання імплементаційного протоколу між Міністерством соціальної політики України та Управлінням з питань населення та імміграції при Міністерстві внутрішніх справ Держави Ізраїль, який підписано 15 травня 2017 року. Тому, бажаючі працевлаштуватися в Державі Ізраїль можуть звернутися до Рівненського міського центру зайнятості. Працівники служби зайнятості ознайомлять з основами законодавства України у сфері працевлаштування за кордоном, перевагами легального працевлаштування, правовим захистом громадян, які перебувають за кордоном.

Більш детальну інформацію про працевлаштування в Державі Ізраїль можна отримати в Рівненському міському центрі зайнятості, вул. Кавказька, 4, м. Рівне або за телефоном – 26-89-97.





На правах реклами