Ми у Facebook
15.12.2017, 13:15

Дівчина з Рівненщини вчетверте поспіль стала кращою футболісткою України [+Відео]

Ольга Овдійчук четвертий рік поспіль стає кращою футболісткою України. Дівчина з Костопільського району (с. Дюксин) є вихованкою Костопільського обласного ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ст. фізичної культури і спорту, гравцем національної збірної команди України та майстром спорту України.
У НСК «Олімпійській» у Києві пройшла церемонія «Футбольні зірки України-2017», в межах якої було обрано та нагороджено найкращих гравців чоловічих та жіночих змагань з футболу, футзалу та пляжного футболу, «символічну збірну України» за версією футболістів-професіоналів, а також визначено найкращий гол 2017 року.

Репортаж Футбол NEWS телеканалу Футбол 1 (сюжет з 0:15 до 7:40 хвилини).



Повний випуск церемонії нагородження «Футбольні зірки України-2017».



Спеціальними призами відзначили новий турнір для наймолодших - «Фестиваль чемпіонів»та змагання «EmPower Girls» за підтримку дівочого футболу, проведені спільно Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та ФФУ.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Костопільські ліцеїстки виграли Чемпіонат України серед дівчат-футболісток

Костопільська «Родина» здобула першу за два чемпіонати перемогу

Найкращим тренером жіночих команд стала Наталія Зінченко ("Житлобуд-2", Харків/молодіжна збірна України WU-19)

Серед номінантів також були представлені Валентина Котик тренер харківського «Житлобуд-1» та Сергій Сапронов - «СДЮШОР Юність» Чернігів/дівочі збірні України.

Найкращою футболісткою визнали Ольгу Овдійчук ("Житлобуд-1", Харків/національна жіноча збірна України).

Серед номінантів також були представлені Яна Калініна та Ірина Василюк із харківського «Житлобуд-2».

Нагадаємо, у Костополі відбулись змагання чемпіонату Рівненської області з футзалу серед жінок. Чемпіонське звання у запеклій боротьбі вибороли футболістки команди "РДГУ СОМ-Центр" (представник команди - Ігор Оксенюк).

У фінальному матчі дівчата з рівненського педуніверситету обіграли команду "Ліцей-1" (Костопіль). У матчі за "бронзу" жіноча команда Гощанського району здолала опір ДЮСШ "Олімпієць" (Костопільський р-н).








На правах реклами