Ми у Facebook
15.12.2017, 10:20

Як посуд Tupperware вирішить ваші проблеми?

В епоху прогресу у нас з вами залишається все менше часу на себе, і ми намагаємося все встигнути за максимально короткий проміжок часу. Але, як правило, в такому темпі, частина справ досі залишається незавершеними.
І це стосується не тільки роботи, навчання, а й домашній справ. Наприклад, порахуйте, скільки ви витрачаєте часу на миття посуду? Мінімум від однієї години, а буває і по три, чотири години, якщо приходили гості, або посуд потребує чистки. До речі, цього часу цілком вистачило б на щось більш масштабне, наприклад, на самонавчання, прогулянку з дітьми, сеанс масажу.



Хочете знати, як щодня економити час на миття посуду? Купуйте кухонне приладдя з харчового пластику. Наприклад, компанія Tupperware представляє широкий асортимент пластикового посуду, який відрізняється надійністю, нешкідливістю для здоров'я. Більш детально ознайомитись з посудом можна тут.

5 в 1: пластиковий посуд - ефективне рішення


Думаєте, що посуд - це лише засіб для прийому їжі? А ось і ні, кухонні приналежності з харчового пластика - не тільки стильний елемент дизайну, а також засіб для економії часу.

Пластиковий посуд дуже місткий. У ньому зручно запакувати все найнеобхідніше для пікніка, зберігати в холодильнику готові страви, аби вони не обвітрилися, не змішувались запахи та не псувалась їжа. Посуд з нейтрального полімеру ідеальний для транспортування обіду, кришка герметично закривається, ваша страва та сумочка у безпеці.

- Їжа в пластикових контейнерах псується повільніше. Завдяки хімічній нейтральності, посуд із пластику не взаємодіє з вмістом страви, тим самим, не псуючи внутрішнього складу їжі.

- Пластик не б'ється, і його легко мити. Ці факти доведені на практиці. Особливо це зручно, коли у вас є маленькі діти. Більш того, такий посуд дуже легко мити, - досить протерти губкою і все: ні жиру, ні бруду.

- Зручно носити з собою. Харчовий пластик дуже легкий, його можна брати з собою, і носити в рюкзаку, сумці або пакеті, і компактний - поміщається в ємності будь-якого розміру. Всі знають, що великі перерви між прийомами їжі дуже шкідливі, тут на допомогу прийде невеличкий контейнер, котрий завжди можна тримати з собою разом з корисним перекусом.

- Не вступає в реакції з речовинами. Нейтральний полімер, з якого виробляється посуд Tupperware, не поглинає речовини, забезпечуючи 100% надійність, і безпеку здоров'я.



Чому варто вибирати Tupperware?


В першу чергу - вони з небагатьох виробників, який дійсно турбується про здоров'я своїх клієнтів, виготовляючи товарні найменування з 100% безпечного харчового пластику. Цей матеріал не провокує появу алергії, не змінює смак їжі, і не виділяє хімічні речовини при контакті з водою.

Надійність - продукцію можна розігрівати в мікрохвильовці. Вона витримує великий діапазон перепадів температури.

Стійкість до вологи - пластиковий посуд Tupperware не вбирає вологу, а за рахунок кришки забезпечує правильну циркуляцію повітря всередині контейнера.
Доставка товарного асортименту в будь-який регіон України.

Більш того інтернет-магазин посуду з харчового пластику (нейтрального полімеру) регулярно проводить аудит ринку, що дозволяє надає актуальні види посуду.






На правах реклами