Ми у Facebook
15.12.2017, 10:28

Надійна автошкола - гарантія безпечного водіння

76% водіїв мінімум один раз сплачували штраф за порушення правил дорожнього руху. Однак ці неприємні наслідки бездумного водіння можна уникнути, якщо пройти якісне навчання у автошколі.
На жаль, зараз більшість таких шкіл не дуже сумлінно підходять до процесу навчання, часто велику частину матеріалу залишають на самостійне опрацювання, викладачі регулярно спізнюються на заняття, перевіряють знання теорії старими тестами ПДР. Жителям Києва пощастило, так як тут є «Автошкола24», яка займається як теоретичним, так і практичним навчанням початківців і тих, хто уже не початківець, але бажає покращити навички водіння авто, відновити їх після ДТП та інші види програм. Більш детально сайті «Автошкола24».

У школі «Автошкола24» вас навчать правилам водіння (теорії), а також досвідчені водії допоможуть вам освоїти навички водіння, що дозволить уникнути неприємностей з органами регулювання правопорядку на дорогах.



Крім того, пройшовши курс, ви навчитеся особливостям водіння в зимову пору року, будете знати на що треба звертати увагу під час водіння у дощ чи хуртовину, тим самим ви будете готові до неприємностей на дорозі за різних погодних умов. Також, в курс навчання входять лекції з актуальних правил дорожнього руху (ПДР), тому ви завжди будете в курсі будь-яких змін в дорожньому законодавстві, окрім того на курсах ви зможете потренуватись проходити самі ті тести, які будуть у вас на іспиті у Сервісному центрі МВС України.

Експерти з багаторічним стажем водіння, більше 9 років, розкажуть вам про всі тонкощі і особливості поведінки на дорозі, і наочно покажуть, як користуватись транспортним засобом в умовах шаленого ритму мегаполісу.
Де можна пройти навчання?

Компанія «Автошкола24» 9 офісів по різних районах міста Києва, що особливо зручно. Навчитися водити авто ви зможете практично в будь-якому зручному місці: від закутків міста, до центру столиці. Офіси, де буде проходити навчання, розташовані максимально близько до метро, ​​завдяки дорога на заняття і додому не буду займати надто багато часу.

Переваги компанії «Автошкола24»:
1. Європейська програма навчання, яка адаптована під Україну. Досвід світових компаній зібраний в лекційному матеріалі «Автошкола24».

2. Професіоналізм - персонал представлений фахівцями своєї справи з досвідом водіння від 9 років. Завдяки цьому ви отримаєте максимально корисний і потрібний матеріал.

3. Гнучка цінова політика - в компанії присутні програми навчання різної цінової категорії, різної спрямованості, залежно від вашого рівня та ваших потреб.

4. Практичність - максимальна кількість годин водіння для учнів дасть можливість з легкістю здати екзамен в Сервісному центрі МВС України та надалі безпечно водити авто.


Зв'яжіться з менеджерами компанії, вам підберуть індивідуальний план навчання згідно з вашими базовим умінням, і вашими потребами.

Що ви отримуєте після курсів?


По-перше, якісну підготовку для того щоб самостійно і з першого разу здати іспит і отримати право водити автомобіль.

По-друге, ви отримаєте навички водіння авто з автоматичною або механічною коробкою передач, залежно від обраної вами.

По-третє, ви дізнаєтесь як вибрати ваше перше авто, як доглядати за автомобілем, як часто проходити техогляд на Станціях технічного обслуговування, як вибрати зимові шини, навчитесь надавати першу допомогу в разі ДТП та багато інших навичок та знань, без яких новачку буде важко.

Забронюйте місця в групі зараз, і отримаєте знижку на будь-яку цікаву для програму навчання.






На правах реклами