Ми у Facebook
15.12.2017, 16:49

Події до Нового року в ТРЦ «Караван» в Києві

Переддень Нового Року - прекрасна, радісна пора для всієї родини. Це час для шопінгу, пошуку подарунків та урочистих приготувань до майбутнього святкування. ТРЦ «Караван» приготував своїм гостям новорічний сюрприз!
У суботу, 16 грудня, в торговому центрі відбудеться відкриття «Новорічної Ялинки». Дітей і дорослих чекає розважальне шоу, різноманітні конкурси з призами, тематичні майстер-класи, музичні виступи, ігри та багато іншого.

Відвідай ТРЦ в Києві - виграй iPhone X!


«Новорічна ялинка» відкриється о 13:00 в київському торгово-розважальному центрі «Караван» за адресою: вул. Лугова, 12. Весь день буде наповнений святковою атмосферою, яскравими заходами і розвагами. Саме з 16 грудня почне працювати «Резиденція Діда Мороза».

Кульмінацією програми стане розіграш iPhone X від партнера магазину «АЛЛО». Подія розпочнеться о 18:00 і пройде на сцені торгового центру в зоні роллердрома. Взяти участь у розіграші може будь-хто не молодше 18 років. Для цього потрібно придбати в «Каравані» непродовольчий товар або послугу на суму від 550 грн. Також можна взяти участь в конкурсі, зробивши покупку в гіпермаркеті «АШАН». Сума покупки повинна становити не менше 1000 грн. Важливо, щоб платіж був здійснений одним чеком.

Після покупки передайте чек адміністратору біля стійки реєстрації в зоні фудкорту. Взамін чека він дасть вам купон, який потрібно повністю заповнити. Вся інформація записується друкованими літерами. Ліву половину купона ви забираєте собі, а праву віддаєте адміністратору.

Графік роботи реєстраційної стійки:

- 8-10, 15 грудня - з 12:00 до 20:00;
- 16 грудня - з 10:00 до 17:45.

Розіграш iPhone X пройде шляхом випадкового витягування купонів з ящика. Головне, щоб ви особисто були присутні на проведенні розіграшу. І не забудьте взяти з собою паспорт або інший документ, який підтвердить вашу особистість.



Новорічна атмосфера відчувається по всьому місту. Практично кожен торговий центр в Києві напередодні свята буде проводити урочисту програму. Але в «Каравані» вам гарантовано незабутні веселощі та якісний шопінг! Для гостей зібрані магазини із світовими брендами, де можна знайти подарунки для коханих та близьких. До новорічних свят у багатьох магазинах приготували казкові знижки - до -70%.

Заходьте на сайт ТРЦ «Караван» — kiev.karavan.com.ua. Там ви знайдете повний перелік бутиків, ресторанів та розваг на території торгового центру.





На правах реклами