Ми у Facebook
18.12.2017, 17:23

Рівняни знову перемогли у Чемпіонаті області з футзалу [+Відео]

У неділю, 17 грудня, у Рівному відбулися матчі фінальної частини Чемпіонату області з футзалу серед збірних команд районів та міст. Як і в минулому році у головному матчі турніру зішлися представники обласного центру та Костопільського району, і як в 2016-му мінімальну перемогу святкували господарі.
Шість команд-фіналістів на першому етапі було розподілено на дві групи. У першій змагалися збірні Рівного, Вараша та Гощанського району. Матчем-відкриттям змагань став поєдинок між рівнянами та гощанцями. Саме останні першими відкрили рахунок у матчі, проте вигравати їм вдалося лише до перерви. У другій половині зустрічі гравці з Рівного забили у ворота суперника відразу чотири м’ячі – підсумковий результат гри 1:4.

Гра між Варашем та Гощанським районом перетворилася, фактично, у матч за вихід до малого фіналу. Більш вправнішими у цій зустрічі стали гравці з міста атомників, які відсвяткували підсумкову перемогу 2:0. Щоправда, в заключному поєдинку групи А Вараш не проти був пробити й до фіналу, але рівняни «на класі», хоч і мінімально, обіграли своїх опонентів – 1:0.

У групі Б відразу ж перший матч приніс міні-сенсацію. Фаворит – збірна Костопільського району – досить швидко повела у рахунку у грі проти збірної Рівненського району, але втримати переможний рахунок не зуміла і зустріч завершилася з нічийним результатом 1:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

Щоправда, шанс пробитися до фіналу Рівненський район втратив у наступній своїй грі, де несподівано крупно поступився команді з Володимиреччини 2:5. Отож, доля путівки до фіналу вирішувалася у протистоянні збірних Костопільщини та Володимирецького району. Цього разу чинний віце-чемпіон області не дозволив засумніватися у своїй перевазі і упевнено переміг 3:0.

Не змогла збірна Володимрецького району вчинити гідний спротив і у матчі з третє місце проти земляків із Вараша, програвши їм з результатом 1:5. Частково такий підсумок гри можна виправдати короткою лавою запасних у Володимирця, тоді як у їх суперників «кадрового резерву» могло вистачити на дві команди.

А фінальний поєдинок Чемпіонату області став повторенням минулорічного. Збірні міста Рівне та Костопільського району один в один повторили результат фіналу – 2016, який, нагадаємо, завершився з рахунком 1:0. Цього разу костопільська команда пропустила м’яч вже на 5 хвилині – у їх ворота влетів автогол. Після цього, як не намагалися костопільчани, але хоча б раз вразити ворота Юрія Колодюка їм не вдалося. Не забивали більше і рівняни, щоправда мінімального рахунку їм цілком вистачило для підсумкового тріумфу.














На правах реклами