Ми у Facebook
19.12.2017, 09:57

Як стильно виглядати на будь-якому заході?

Більш 69% людей ігнорує це, і в підсумку виглядають погано. Чи не хочете провалити зустріч? Тоді уважно читайте статтю, і вже сьогодні ви здивуєте всіх своїм зовнішнім виглядом.
Як показує практика, зачіска грає мало не ключову роль в будь-яких видах переговорів. Ніби бізнес-зустріч, романтичне побачення, або звичайна прогулянка, зачіска все одно повинна бути приємною, і підкреслювати індивідуальність кожного з нас.

До слова, майстри з Barbershop допоможуть вам в перевтіленні. Більш докладно про їхні послуги, прайси, і контактах за посиланням.

Як правильно підібрати зачіску?


За словами експертів-соціологів, зачіска на голові повинна відповідати вашій діяльності в житті. Наприклад, для бізнес-зустрічей або представницьких заходів дуже важливо, щоб стрижка була класичною, і підходила під загальний стиль одягу, а саме класичного костюма.

Але, коли ви хочете справити враження при особистій зустрічі, то будь-яких строгих вимог до зачіски немає. Єдиний важливий аспект - стрижка повинна підкреслювати ваші плюси, а не виділяти мінуси.

Таким чином, дотримуючись вищеперелічених рекомендацій ви гарантовано будете мати успіх абсолютно в будь-яких переговорах: починаючи від аудієнцій в кафе, і закінчуючи переговорами з важливими бізнес-партнерами.

Як створити єдиний стиль?


45% людей не можуть привернути увагу. Хочете знати чому? Все дуже просто, - у них немає єдиного стилю. Навіть будучи гарними зовні і внутрішньо, такі люди не можуть похвалитися успіхом у співрозмовників, особливо у протилежної статі. Чи не хочете бути лузером? Тоді для вас інструкція нижче.

Як не стати лузером, а бути переможцем:
1. Підберіть одяг, який добре сидить на вас. Іншими словами, потрібно придбати найменування згідно ваших розмірів. Наприклад, якщо ви маєте зайву вагу, тоді не варто брати одяг розміру M, - він просто виділить ваш недолік. Або навпаки, якщо ви можете похвалитися непоганою мускулатурою, то вибирайте одяг, який підкреслить вашу індивідуальність.

2. Зачіска, зачіска, і ще раз зачіска. Підібрати одяг - 50% справи. Потрібно ще, щоб вона гармонійно виглядала зі стрижкою. Для цього потрібно спочатку відвідати Barbershop, і вже потім оновлювати гардероб. Фахівці цієї перукарні знають свою справу.

От і все. Всього дві речі, які допоможуть стати вам переможцем в будь-якій ситуації. Завдяки єдиному стилю ви помітите, як у тих, що оточують вас людей різко зросте інтерес до вас, - особливо у протилежної статі.



Хто може допомогти створити стиль?


Наприклад, BRAZO Barbershop спеціалізується на створенні мужності, і стилю. Майстри цієї перукарні підберуть відповідну вам стрижку, і зроблять з вас справжнього чоловіка, який буде подобається жінкам.

Більш того, в Barbershop панує дружня атмосфера. Завдяки їй ви навчитеся легко знаходити контакт з будь-якою людиною, і гарантовано досягнете всіх поставлених вами цілей.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ