Ми у Facebook
19.12.2017, 17:18

Жінка продавала марихуану на центальній вулиці Рівного

Її затримали правоохоронці. Під час огляду знайшли не лише марихуану.
Оперативники управління протидії наркозлочинності вчора, 18 грудня, викрили 43-річну жительку Рівного, яка на зупинці громадського транспорту на вулиці Соборна продала марихуану за 150 гривень.

Рівненщина: після сварки всадила ніж в серце

Поліцейські вилучили у зловмисниці виручені за продаж п’яти грамів наркотиків гроші. Крім того, в ході огляду в жінки виявили два пакети з речовиною, схожою на метамфетамін. Все вилучене направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

На "Північному" чоловік поглумився над маленькими дівчатками


«За фактом збуту та зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309, частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області Олександр Зеленков. — Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання».



У подальшому, в ході проведення оперативних заходів, близько 19 години на вулиці Макарова поліцейські управління протидії наркозлочинності знайшли у 50-річного місцевого мешканця шість пакетиків з марихуаною вагою понад 25 грамів.

За фактом зберігання наркотиків поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на три роки.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами