Ми у Facebook
22.12.2017, 09:21

У Канаді забагато роботи

Число вакансій більше, ніж число безробітних.
Число вакансій в приватному секторі Канади зросла до рекордного рівня в третьому кварталі 2017 року - 2,8 відсотки, (для порівняння - роком раніше було 2,4 відсотки). Востаннє канадські роботодавці мали аналогічну ситуацію на початку 2008 року.

Загалом в Канаді кількість незаповнених робочих місць досягла рекордного рівня - 361 700 осіб.

Рівень безробіття в Канаді впав до 5,9 відсотка, що є найнижчим показником з 2008 року. Протягом минулого року економіка додала 390 тисяч нових робочих місць, що на 2,1 відсотка більше, ніж зростання населення.

"Нестача робочої сили знову стає основною перешкодою для підприємств по всій країні, особливо для невеликих фірм", - зазначає головний економіст Канадської Федерацієї Незалежного Бізнесу Тед Маллетт.

На роботу в Ізраїль потрібні кваліфіковані працівники

Розглядаючи конкретні галузі промисловості, в третьому кварталі 2017 року найбільший дефіцит робочої сили зайняв сектор персональних послуг, будівництва, транспорту і корпоративних послуг.

Гарною новиною для тих, хто шукає роботу, є те, що роботодавці планують підвищувати заробітну плату: зростання вакансій призводить до зростання зарплати.

До речі, якщо ви вмієте добре працювати руками, то можна спробувати займатися ремонтом квартир і офісів. Подивіться які сервіси пропонують професіонали з Alan Repair Services у місті Коквітлам.

Також в Канаді можна займатися фарбуванням. Команда Paint City пропонує у Брітанській Колумбії фарбування інтер'єрів та екстер'єрів.

Alan Repair Services та Paint City пропонують роботу для українців.

І саме тут мова заходить про погані новини - компанії також планують підвищувати ціни, щоб компенсувати більш високу вартість робочої сили.

Як живуть українські заробітчани в Еміратах

Він наголошує на необхідності переконатися в тому, щоб "постійну увагу приділяли навчанню робітників в економіці", а також закликає уряд послабити деякі обмеження програми тимчасового іноземного робітника.

За матеріалами http://svitua.com.ua/





На правах реклами