Ми у Facebook
22.12.2017, 12:42

Школа, як веселка: на Рівненщині міністр відкривав оновлений заклад

Школу за стандартами Нового освітнього простору відкрили у селі Пісків Костопільського району, що на Рівненщині
В урочистостях взяли участь Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, його заступник Лев Парцхаладзе та голова ОДА Олексій Муляренко.



Пісківська сільська школа була визнана аварійною, тому виникла необхідність у новій. У 2016 році на будівництво виділили більше 16 мільйонів гривень. Цьогоріч роботи продовжились, на що спрямували 23 мільйони: 90% профінансував Державний фонд регіонального розвитку, 10% - місцевий бюджет.



На Рівненщині відкрили школу, яку будували більше 30 років (ФОТО)

У сучасному закладі навчатиметься 226 учнів з семи населених пунктів. Приміщення оформлено відповідно до вимог Нового освітнього простору. Тут немає бар’єрів у доступі до навчання, заклад збудований за європейськими нормами, створено яскравий і креативний дизайн, враховані сучасні енергозберігаючі технології.



Школа має бібліотеку, перехідну галерею, актовий і спортивний зал, їдальню та ігрову кімнату для найменших. Приміщення для початкової школи відокремлене та має окремий вхід. Біля закладу також облаштують стадіон та спортмайданчик.





На правах реклами