Ми у Facebook
23.12.2017, 19:24

Рівнян закликають долучитися до благодійної акції "Добро на Різдво"

Кожен може здійснити мрію дітей.
Рівненський міський Палац дітей та молоді шостий рік поспіль закликає рівнян робити «Добро на Різдво». Благодійна акція стартувала в 2012 році за цей час здійснилось 76 дитячих мрій, і цього року ми не зраджуємо своїм традиціям і повідомляємо що VI традиційна благодійна акція «Добро на Різдво» стартує з 19 грудня 2017р. і триватиме до 19 січня 2018 року.



Учасниками акції цьогоріч стали:

Брати Роман та Дмитро Вишневські діти з особливими потребами, старший Роман (11 років) творчий та талановитий, створює власні комікси та декламує вірші, мріє про смарт-годинник та хокейну клюшку, молодший Дмитро (9 років) любить тварин,а особливо коней, мріє про кінну прогулянку та машинку Макквін.

У Рівному розпочнеться благодійна акція



Дев’ятирічний Степан Чумак дитина з багатодітної родини, окрім нього в сім’ї проживає ще восьмеро дітей, на новорічні свята бажає отримати велосипед.

Наймолодша учасниця акції Марія Бондаренко їй всього три роки, має важку хворобу легенів хоче щоб Святий Миколай подарував рожеві ролики.

Десятирічний хлопчик з особливими потребами Андрій Антонюк щирий і позитивний мріє щоб Святий Миколай подарував йому велосипед.



Соломія Мельник у свої шість років має важкі вади зору, займається співами та грає на скрипці, на Миколая мріє отримати давно бажану нову срипку або фортепіано.

Головна мета акції «Добро на Різдво» – здійснення мрій дітей з особливими потребами, соціально незахищених та соціально вразливих категорій, тяжкохворих дітей, що потребують довготривалого лікування.

Палац дітей та молоді закликає кожного небайдужого спробувати себе в ролі Святого Миколая та долучитися до здійснення дитячих мрій. Ви можете зробити омріяні подарунки дітям, або ж перерахувати кошти на їх придбання Кошти перераховуються на рахунок ГО “Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків ПДМ”, розрахунковий рахунок 26009012073131 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023, код ЄДРПОУ 22566386 з призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

КОТи отримали подарунки: камеру, лопату та шкарпетки



Більше про те, як допомогти здійснити мрії дітей, дізнайтеся за телефоном:
098 23 33 549 Назар Степанов
0979880556 Ганна Аілінчій





На правах реклами