Ми у Facebook
26.12.2017, 13:20

У 6 турі Чемпіонату міста Рівне з футзалу лідери знову перемогли [+Відео]

У черговому турі Чемпіонату міста Рівне з футзалу лідери змагань здобули чергові три очки. "Славія" мінімільно обіграла непоступливу "Феміду", а "Комфорт-Сервіс" у результативній перестрілці здолав ще одного претендента на медалі - "Хімік-Граніт".
Відкритий Чемпіонат міста Рівне з футзалу 2017-2018 років
6 тур, 23 грудня, субота
"Квартал" - "Рівнегаз" 1:4, "Горинь" - "Горбаків" 3:6, "Феміда" - "Славія" 1:2, "Комфорт-Сервіс" - "Хімік-Граніт" 6:4, "Північ-Центр" - "Рівнеобленерго" 0:2

Перші очки та першу перемогу здобула команда "Рівнеобленерго", яка обіграла "Північ-Центр" та залишила останнє місце у турнірній таблиці, де тепер з одним набраним пунктом розмістилася "Горинь".





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

Тим часом, вісім команд взяли участь у вперше організованому турнірі з футзалу “InterBeton Bud Cup”. Першу групу склали “Славія”, “Рівне 112”, “Комфорт-Сервіс” та “ІнтерБетон Буд”. В другій групі грали “Рівнегаз”, “Альянс”, “Простір” та “Реал-Рівне”.

Як відзначили у Асоціації футзалу Рівненщини, мало хто на початку міг спрогнозувати, що в першому та останньому матчі турніру гратимуть одні й ті ж команди, ці ігри закінчаться з однаковим рахунком, навіть автор голу буде той самий. Але про все по-порядку.

Команди-учасники, хоч і основний свій “кістяк” складу, яким виступають в Аматорській лізі області та Чемпіонаті Рівного зберегли, але для цього турніру запросили і інших гравців для підсилення. Так, футболку “Рівне112” приміряв Кирило Конюх з “Хімік-Граніт”, Богдан Скоцький з костопільського “Свиспана” грав за “Рівнегаз”, “Комфорт-Сервіс” представляв гравець МФК “Кардинал-Рівне” Віктор Чудля, а керував діями команди з лави запасних головний тренер єдиної в області професійної футзальної команди Сергій Піддубний. “Славія” також підсилилась гравцем, який не потребує представлення, і який перебуваючи у Рівному у відпустці вже не вперше одягає футболку клубу – це Олександр Бондар.

Відкривав турнір матч “Славія” – “Рівне 112”. Долю гри вирішив єдиний гол вищезгаданого Олександра Бондаря. Незважаючи на всі тренерські потуги тренера “Комфорт-Сервіса”, фактично вирішальний матч за місце у півфіналі з “Рівне112” завершився нічийним результатом. А “Славія” вкотре в цьому футзальному сезоні перемогла, а цього разу розгромила “Комфорт-Сервіс” з рахунком 4:0. Команда організаторів турніру “ІнтерБетон Буд” в цій групі була лише статистом для інших суперників. Але з цієї “групи смерті” до півфіналів вийшли “Славія” та “Рівне 112”.

В грі за місце у фіналі “Славія” непомітила на своєму шляху другу команду групи “Б” – “Альянс”. В іншому півфіналі “Рівне112” розібрався з “Рівнегазом” 4:2.

Бронзових медалістів турніру визначили серія післяматчевих пенальті, в яких сильнішими стали “Рівнегаз”. А в фіналі, як і в першому матчі турніру “Славія” мінімально обіграла “Рівне 112” з рахунком 1:0. Єдиний та переможний м’яч знову забив Олександр Бондар. За підсумками турніру приз кращого бомбардира отримав Олександр Бондар, воротарська відзнака у Юрія Шамича, а кращим гравцем визнано Олександра Кривка.






На правах реклами