Ми у Facebook
30.12.2017, 09:19

Сім медалей для Рівного: спортсмени з Кунфу гучно заявили про себе на всю Україну (+ФОТО)

Знай наших.
Спортсмени рівненської Школи Кунфу Віталія Лосіка вперше виїхали на змагання, аби представити Рівне, і вибороли одразу 7 перемог у Фіналі Кубку України з ушу (таолу). Засновник, шифу спортивної школи – Віталій Лосік, – виборов срібло у Фіналі Кубку України з ушу у розділі ней цзя цюань серед чоловіків 18 – 35 років.



Фінал Кубку України з ушу проходив у Львові впродовж трьох днів: із 15 по 17 грудня 2017 року за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА і федерації ушу області. Позмагатися між собою приїхали близько півтисячі спортсменів різних вікових категорій з усіх куточків України. Гостями Кубку стала команда майстрів ушу з Білорусі.

Рівне на Кубку представили 9 спортсменів «Школи Кунфу Віталія Лосіка», 7 з яких були нагороджені медалями та грамотами.Спортсмен Тимофій Нераєвський отримав першу в житті, і одразу – золоту медаль у Фіналі Кубку України з ушу у своїй віковій категорії. Срібло для Рівного привезли Нікіта Нестеров і Владислав Лисуха, бронзу – Ліана Подранецька, Артем Улан, Ілля Бордюг та Юрій Мосійчук.



Прогноз погоди у Рівному на Новий рік (30 грудня - 1 січня)

«Я в захваті від результатів успішності Школи Кунфу, адже вперше виїхати на такі змагання, щоб представити Рівне, і одразу привезти 7 перемог… Можу тільки одне сказати, - спортсменам пощастило із шифу Віталієм Лосіком, бо такого відданого, професійного та сильного тренера знайти не легко», - поділилася враженнями після змагань одна із матерів, син якої також ходить на тренування з кунфу.

Тим часом «Школа Кунфу Віталія Лосіка» оголошує новорічний набір по вивченню Він Чун та Удан. Групи формуються згідно вікових категорій: від 4 років і старше, без обмежень.










На правах реклами