Ми у Facebook
30.12.2017, 15:20

МФК «Кардинал-Рівне» у Житомирі зазнав останньої поразки у році [+Відео]

Третьої поспіль поразки у Чемпіонаті футзальної Екстра-ліги України зазнав «Кардинал-Рівне». Пропустивши три голи у другому таймі, рівненська команда поступилася у Житомирі місцевому «ІнБев-НПУ».
«ІнБев-НПУ» - «Кардинал-Рівне» - 3:1 (0:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 15 тур

29 грудня 2017 року, Житомир, ФОП, 18:00

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Олена Хомич (Луцьк).

Третій арбітр: Микола Подраний (Житомир).

Хронометрист: Андрій Загоруйко (Житомир)

Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ)

«ІнБев-НПУ»: Сухов – Дзюба, Мороховець, Литвиновський, Чеберяк – Шевченко, Цапов, Карбула, Саківський – Войток, Яблонько. Запасні: Соколовський, Директоренко.

Головний тренер: Валерій Директоренко.

«Кардинал-Рівне»: Свинарчук – Басич, Кручок, Власович, Волянюк – Концеба, Мануйленко, Фаренюк, Горпинич – Кравчук, Піддубний. Запасний: Дурбан.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Войток (26), Чеберяк (26), Литвиновський (38) - Басич (29).

Попередження: Волянюк (25)


Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», до Житомира на заключний у нинішньому календарному році матч чемпіонату Екстра-ліги «Кардинал-Рівне» знову приїхав без досі травмованого Богдана Новака та Павла Дармовіса. Втім – із чималою армією власних вболівальників.

Господарі майданчика, які у минулому турі сенсаційно обіграли хмельницький «Сокіл» - теж підійшли до звітного поєдинку із кадровою втратою. Партнерам по команді у протистоянні з «Кардиналом» не міг допомогти Роман Бакум.

Поєдинок суперники розпочали обережно. Без пожеж біля воріт. Намагаючись, впевнено зіграти поблизу власних володінь та пресингуючи суперника. Тому й моментів до перерви було небагато.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

На старті гри небезпечним, проте невлучним ударом відзначився найкращий бомбардир житомирсько-київської команди Артем Дзюба. На екваторі тайму класно виконав штрафний Михайло Волянюк – голкіпер господарів зреагував.

Вже ближче до перерви шанс відкрити рахунок знову мав Віталій Дзюба. Втім, у вирішальну мить його удар прийшовся у партнера по команді. Зрештою, перший тайм зустрічі завершився із доволі незвичним для футзалу рахунком – 0:0.

Після перерви на майданчику житомирського спорткомплексу дебютував вісімнадцятирічний Сергій Кравчук, який вперше взяв участь у матчі Екстра-ліги у футболці «Кардинала-Рівне».

Можливо, вирішальним у матчі став шалений гол, який господарі провели на старті другої половини гри. Максим Войток змістився з правого флангу в центр і невідпорно пробив лівою у самісіньку дев’ятку воріт Юрія Свинарчука. Голкіпер такий удар парирувати був безсилий.

Щойно гравці «Кардинала-Рівне» розпочали гру з центра майданчика, як житомиряни забили вдруге. Максим Чеберяк відібрав м’яч у Михайла Волянюка, вийшов віч-на-віч із Юрієм Свинарчуком і спокійно переграв голкіпера – 2:0.

За чотири хвилини наша команда один гол відіграла. Михайло Волянюк, будучи спиною до воріт суперника, віддав пас під удар Олександру Басичу – той свій шанс використав сповна – 2:1.

Далі пішла гра нервів, які виявилися сильнішими у господарів. Житомиряни вдвох відібрали м’яча у Сергія Піддубного після чого Сергій Литвиновський на великій швидкості промчав через увесь майданчик і точно пробив у ближній кут повз Юрія Свинарчука – 3:1.





На правах реклами