Ми у Facebook
09.01.2018, 16:40

У Рівному відбудеться грандіозне шоу «Холодне серце»

12 січня у Рівному відбудеться грандіозне шоу «Холодне серце» в Міському Будинку Культури!
«Холодне серце» - це масштабна постановка від одеського продюсерського центру «Made in Odessa» - неймовірна вистава, створена за мотивами улюбленого однойменного мультфільму дітей всього світу, і самого касового за всю історію компанії «Walt Disney».

Історія здивує новими фактами: появою героїв, з якими глядач не був знайомий раніше і несподіваними поворотами сюжету, об'єднаними в оригінальний, наповнений чарівними подіями сценарій.

«Холодне серце» - це яскраве, захоплююче, у своєму роді унікальне шоу для всієї родини! Масштабність постановки, неймовірні пригоди, більше 40 персонажів, грандіозні декорації, яскраві костюми, чудова музика, захоплююче вогняне шоу, запаморочливі акробатичні трюки, сучасна хореографія - дарують глядачам відчуття свята!

Дива у вигляді спецефектів та інтерактивні моменти, під час яких гості беруть безпосередню участь у низці фантастичних подій, призводять в невимовний захват дітей і вражають дорослих!

Вистава має успіх не тільки в Україні, але і за кордоном. Проект «Холодне серце» і всі його учасники отримали іменні сертифікати подяки, нагороду за участь у фестивалі «Sharjah children's Reading Festival, 9th Edition» і запрошення на гастролі в інші країни. Сподіваємося, що кількість глядачів, які відвідали шоу в усьому світі, буде продовжувати зростати!

Дітям до 5-ти років включно вхід безкоштовний при умові, що дитина сидить на руках у дорослого.

12 січня, 19:00, Міський Будинок Культури. До зустрічі!

Довідка за телефонами: +38 (097) 055 32 21 та 43-93-38.

Квитки від 80 грн в касі Міського Будинку Культури та онлайн: https://kasa.in.ua/holodne-serce





На правах реклами