Ми у Facebook
02.01.2018, 14:20

У Рівному п'яний водій пошкодив 26 авто: унаслідок ДТП постраждали троє людей [+Фото]

Аварія сталася сьогодні, другого січня, близько третьої ночі на вулиці Євгена Коновальця.
Поліцейські на місці події з’ясували, що 26-річний рівнянин на автомобілі «Mercedes S 500» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та врізався у бетонний паркан, пошкодивши його близько 15 метрів.



У результаті зіткнення було пошкоджено п’ять автомобілів, які стояли вздовж паркану.



У Рівному чоловік потрапив під колеса авто, коли переходив дорогу "на світлофорі"



Крім того, уламки бетонного паркану пошкодили ще 20 припаркованих неподалік транспортних засобів.



Унаслідок ДТП водій отримав відкриту черепно-мозкову травму. Його без свідомості госпіталізували у реанімаційне відділення центральної міської лікарні. Медики оцінюють його стан як важкий. У салоні іномарки перебувало ще троє пасажирів: у 39-річного рівнянина діагностували перелом плеча, у 40-річного жителя обласного центру – легкі тілесні ушкодження. Ще один не постраждав.



За словами лікарів, усі потерпілі мали запах алкоголю, утім остаточні результати стануть відомі після результатів експертизи відібраних зразків крові.



За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.



Правоохоронці наголошують водіям не сідати за кермо у нетверезому стані, аби вберегти життя та здоров’я не лише своє, а й інших учасників дорожнього руху.






На правах реклами