Ми у Facebook
04.01.2018, 09:20

Мережа магазинів “Дюймовочка” – найкращий одяг для дітей та підлітків у Рівному

Дитяча мода – не менш вимоглива і примхлива, ніж мода дорослих. А тому вимагає таких же знань і почуття смаку. Одним із місць, де можна знайти дитячий одяг на будь-який смак, є мережа рівненських магазинів “Дюймовочка”.
У магазинах “Дюймовочка” представлений широкий асортимент одягу для будь-якого віку – від народження і до 17 років. Одягнути дитину можна із ніг до голови, адже тут є і шкільна форма, і куртки, і пальта, шапки, блузки, спідниці, штани та ще багато іншого. І найголовніше – більшість вітчизняного виробництва:

– У мережі магазинів “Дюймовочка” реалізується колекційний одяг, який виготовляється на українських фабриках для продажу в Італії. Саме тому використовуються тканини найвищої якості. Окрім того, дизайнери цих фабрик постійно відвідують різноманітні модні покази, слідкують за новітніми тенденціями, які потім втілюють у своїх моделях одягу, а тому у нас можна придбати вбрання, яке цілком відповідає усім сучасним модним віянням, – розповідають власники мережі магазинів “Дюймовочка” Павло та Людмила МІСЬКОВИ.



Співпрацювати з вітчизняним виробником – їхня принципова позиція, адже вони люблять Україну й прагнуть, щоб розвивалася українська економіка та українська промисловість:

– Навіщо платити китайцям, полякам чи туркам, якщо й українські майстри вміють шити не гірше, а то і набагато краще? Український виробник найкраще розуміє смаки українців та менталітет нашого народу. До того ж я не уявляю свого життя поза Україною. І мій чоловік теж. Тому ми зацікавлені у процвітанні й розвитку України, – зазначає Людмила МІСЬКОВА.

Такий відповідальний підхід до справи цілком себе виправдав – “Дюймовочка” вже 15 років діє на українському ринку з продажів дитячого одягу. За цей, іноді непростий, час вдалося накопичити безцінний досвід не лише ведення бізнесу, а й спілкування та розуміння людської психології. Працівники цієї мережі магазинів уміють зрозуміти потреби покупців та запропонувати оптимальний варіант одягу, який буде завжди до лиця. А це буває часом справжньою задачею, оскільки потрібно підібрати одяг, який буде до вподоби різним поколінням, які приходять в магазин – бабусі, яка хоче, щоб “дешево і сердито”, мамі, яка хоче придбати гарну і практичну річ, та дитині, яка бажає, щоб було оригінально та несхоже на інших. Особливо буває складно з підлітками, адже вони прагнуть мати вигляд так, як усі, й воодночас – несхоже й індивідуально. Велика кількість різноманітних колекцій одягу та професійні знання працівників дозволяють як завгодно поєднувати речі й створювати різноманітні стилі, а тому можна виконати практично будь-які, навіть найпримхливіші, запити юних клієнтів:

– Продавці мережі магазинів “Дюймовочка” розуміють потреби кожного покупця, саме тому мережа популярна не лише серед рівнян, але й серед мешканців інших міст. До цих магазинів одягу для дітей та підлітків часто приїздять і з Києва, оскільки подібні речі там коштують набагато дорожче. Популярні речі з “Дюймовочки” не лише в Україні, їх із задоволенням носять і українці за кордоном. Рівненська сім’я, яка давно мешкає у США, повертаючись додому у Рівне, скуповується в мережі магазинів “Дюймовочка”, а потім приємно дивує своїм одягом мешканців Каліфорнії. Так само купують речі у мережі магазинів “Дюймовочка” й сім’ї рівнян, які живуть в інших містах США, у Німеччині, Польщі та Канаді.

Приваблює покупців не лише широкий вибір якісного одягу для дітей та підлітків, адже тут можна придбати вбрання на всі випадки життя: і для навчання, і для повсякденного життя, і для урочистих подій, але й особливе ставлення до покупців – у магазинах часто діє гнучка система знижок. До свят можна заплатити менше аж на двадцять відсотків. Також постійні покупці мають картку, яка гарантує постійну 5-відсоткову знижку. Власники переконані – ціни на одяг повинні відповідати купівельній спроможності простих людей.

Підсумовуючи 2017 рік, Павло та Людмила МІСЬКОВИ говорять, що він був непростим, виникали труднощі. Проте вдалося забезпечити сталу і якісну роботу, як і всі 15 років перед цим. Адже головне завдання таке саме – дати змогу дітям носити красивий, якісний та зручний одяг. А ще – не втрачати оптимізму, почуття гумору, доброго ставлення до людей і підтримувати вітчизняного виробника, адже тільки так можна збудувати успішну, незалежну Україну.


Адреси магазинів мережі "Дюймовочка":


- вул. Шкільна, 33 (торговий центр "Олімп", біля речового ринку);
- вул. Макарова, 23 (торговий центр "Екватор").
- вул. Київська, 67 (торговий центр "Арена").


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Власники магазинів "Дюймовочка": "Одягатись у нас – це підтримувати вітчизняного виробника"
Підсумки року-2016: Магазин "Дюймовочка" – мережа дитячого одягу з українською історією

Мережа дитячих магазинів року: "Дюймовочка"






На правах реклами