Ми у Facebook
07.01.2018, 11:40

У Рівному триває благодійна акція «Добро на Різдво»

Шість років тому у Рівненському міському Палаці дітей та молоді стартувала благодійна акція «Добро на Різдво».
Головна мета акції «Добро на Різдво» – здійснення мрій дітей з особливими потребами, соціально незахищених та соціально вразливих категорій, тяжкохворих дітей, що потребують довготривалого лікування. За час існування акції ми здійснили мрії 76 учасників.

Цього року учасниками акції стало шестеро маленьких мрійників. Деякі діти вже отримали омріяні подарунки під час Новорічних свят. Уже здійснено такі мрії: Марія Бондаренко – ролики, Роман Вишневський – смарт годинник, Дмитро Вишневський – іграшкова машинка «МакКвін».



Також, ще одним учасником нашої акції є Андрій Антонюк, десятирічний хлопчик із філософським поглядом на життя. Андрій перебуває у стані ремісії після лікування складної онкологічної хвороби. Виховує Андрія одна мама. Хлопець хоче на Різдво отримати власний велосипед.

Палац дітей та молоді закликає кожного небайдужого спробувати себе в ролі Святого Миколая та долучитися до здійснення дитячих мрій. Ви можете зробити омріяні подарунки дітям, або ж перерахувати кошти на їх придбання Кошти перераховуються на рахунок ГО “Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків ПДМ”, розрахунковий рахунок 26009012073131 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023, код ЄДРПОУ 22566386 з призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Більше про те, як допомогти здійснити мрії дітей, дізнайтеся за телефоном:

098 23 33 549 Назар Степанов

0979880556 Ганна Аілінчій.

Про це повідомляє Аілінчій Ганна, керівник медіацентру та сектору зв'язків з громадськістю РМ ПДМ.





На правах реклами