Ми у Facebook
09.01.2018, 11:20

На Рівненщині п’яний водій збив жінку

Жінка із важкими травмами перебуває у реанімації.
Аварія сталась вчара, 8 січня увечері постраждала 47-річна жителька Березнівського району, що на Рівненщині. Жінка із важкими травмами перебуває у реанімації.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що в селі Малинськ 27-річний водій «ВАЗ-211540», місцевий житель, рухаючись у напрямку центру населеного пункту, допустив наїзд на 47-річну жінку-пішохода, яка йшла в попутному напрямку. Унаслідок ДТП потерпілу жительку Малинська госпіталізували у реанімаційне відділення Березнівської центральної районної лікарні, де у неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, забій головного мозку. За її життя зараз борються медики.

На Рівненщині горів атомобіль [+Фото]

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. За результатами медичного освідування водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль поміщено на територію Березнівського відділення поліції.





На правах реклами