Ми у Facebook
12.01.2018, 12:30

Веселе сімейне дозвілля разом із пазлами

Досі вважаєте пазли дитячою розвагою? Дуже даремно: цікаві головоломки з багатьох елементів допоможуть цікаво провести час усією родиною.
Адже окрім звичайних пазлів з героями казок та мультиків, існують варіанти з пейзажами, тваринами чи навіть із зображенням вашого улюбленого міста. Такий пазл-картина може стати справжньою окрасою кімнати: просто наклейте його на цупкий картон та повісьте на стіну! Окрім того, складання пазлів позитивно впливає на людину. Зараз ми дізнаємось, яким саме чином.

Користь головоломок-пазлів та їх основні переваги
Придбавши пазл собі додому, ви не просто отримуєте чергову іграшку для дітей чи хобі для вас самих. Усе набагато краще, адже головоломки мають цілий ряд переваг, серед яких:
-Позитивний влив на нервову систему. Після важкого та стресового робочого дня всього півгодини, проведених за складанням красивої картинки, допоможуть налагодити емоційний стан, забути про негаразди та повернути гарний настрій.
- Відпочинок від гаджетів. Завдяки пазлам, можна на декілька годин відкласти в бік про улюблений комп'ютер чи телефон: вам точно буде не до цього. А це означає, що відпочиватимуть і ваші очі.
-Час, проведений разом. Головоломки можна складати всією сім'єю: гарна нагода поспілкуватися в невимушеній атмосфері та весело провести дозвілля з родиною, не витрачаючи додаткових коштів та навіть не виходячи із дому.
-Суттєвий вплив на розвиток дітей. Пазли сприяють формуванню в дитини аналітичного мислення, терпеливості, посидючості та розвивають увагу, дрібну моторику рук. І все це - в цікавому та ненав'язливому форматі гри.

А про позитивні емоції, які виникають в процесі, нічого й казати: настрій буде просто прекрасним! Заряд бадьорості гарантовано.

Як вибрати пазл?
Якщо ви не зовсім орієнтуєтесь у розмаїтті головоломок, запам'ятайте такі правила вибору:
- Визначтесь, для кого обираєте пазли: для дитини, для всієї сім'ї чи для дорослого. Якщо вам потрібна головоломка для діток, то враховуйте їх вік: для найменших підійдуть навчальні пазли із невеликою кількість елементів, для школярів - головоломки середнього розміру. Дорослим же будуть цікаві пазли із 1000 та більше деталей.
- Особлива увага - зображенню. Картинка повинна обов'язково повинна подобатись тому, хто її складатиме. Для малят найкращим варіантом будуть пазли з героями мультиків та казок, для підлітків - з містами та краєвидами. Дорослим же також можуть сподобатись пазли-пейзажі чи пазли-міста.
- Краще вибирати головоломки разом. Якщо плануєте придбати пазл для дитини чи сімейного дозвілля, то краще відправляйтесь до магазину усі разом - щоб кожен був задоволений покупкою і отримав справжнє задоволення від складання.

Якщо у вас обмаль часу, то онлайн пазли купити можна в інтернет магазині "Букля". Таким чином, ви зможете обрати найкращий варіант, навіть не виходячи із дому: це надзвичайно зручно. Спробуйте і переконаєтесь!






На правах реклами