Ми у Facebook
14.01.2018, 18:00

МФК «Кардинал-Рівне» розгромив одеситів і зробив вагому заявку на чвертьфінал Кубка

МФК «Кардинал-Рівне» у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України з футзалу переконливо обіграв одеський «Епіцентр К Авангард». Перемога з різницею у в чотири м’ячі залишає рівнянам чудові шанси пробитися до чвертьфіналу змагань, хоча остаточно це завдання їм потрібно буде вирішувати в Одесі.
«Кардинал-Рівне» - «Епіцентр К Авангард» - 5:1 (3:0)

Кубок України з футзалу, 1/8 фіналу, перша гра

13 січня 2018 року, Рівне, ДЮСШ №4

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Орест Дуцяк (Дрогобич)

Третій арбітр: Павло Кравцов (Рівне)

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Сергій Гроховецький (Київ)

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Мануйленко, Фаренюк, Концеба, Власович – Кручок, Басич, Горпинич, Волянюк – Піддубний. Запасні: Свинарчук, Дармовіс, Чудля.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Епіцентр К Авангард»: Зеленчук (Бутов, 5) – О.Бондаренко, Остапчук, Мірошник, К.Бондаренко – Віт.Радченко, Свиридов, Коваленко, Сандул – Вл.Радченко, Федосюк.

Головний тренер: Кирило Красій.

Голи: Мануйленко (1, 5), Волянюк (13, 34), Фаренюк (36) – Федосюк (21)

Попередження: Кручок (26) – Свиридов (17)

Вилучення: О.Бондаренко (35)

На 17-й хвилині Артем Фаренюк не реалізував пенальті.

Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», пам’ятаючи про серію із семи поспіль матчів без перемог та про невдалий досвід попередньої зустрічі із одеситами – на кубкову гру проти «Епіцентра» рівняни вийшли навіть надмотивованими. Вже на тридцять другій секунді гри м’яч вперше влетів у сітку воріт Віталія Зеленчука. Це Максим Мануйленко після передачі Артема Фаренюка в дотик пробив точно у ближній кут – 1:0.

Рівняни не дозволи суперникам оговтатися від нокдауну. Вже за дві хвилини Олександр Басич бив на точність з-під одразу двох опонентів – трохи не влучно. Втім, майже одразу у схожій ситуації знову не промахнувся Максим Мануйленко. Він класно пробив низом після розіграшу ауту з лівого краю атаки. М’я пройшов поміж ніг у Олега Мірошника і опинився в сітці – 2:0.

Кирило Красій одразу змінив Віталія Зеленчука на Дмитра Бутова. Втім, навряд справа була саме у голкіпері. Рівняни у ці хвилини просто розривали суперників. І моменти біля воріт «Епіцентра» виникали як лісові пожежі у період посухи. Лише один Павло Концеба міг відзначитися щонайменше двічі. Одесити ж відповіли лише одним напівмоментом. Активний Віктор Федосюк на дальній стійці у боротьбі з Володимиром Кручком мав замикати простріл партнера – рівнян виручив Микола Дурбан.

Атакувальний порив же команди Сергія Піддубного не згас. Рівняни продовжили атакувати і забили втретє. Михайло Волянюк вивів Артема Фаренюка на побачення із Дмитром Бутовим. У цьому епізоді гостей врятувала стійка воріт. Втім, вже за кілька секунд Волянюк, який був першим на добиванні, відправив м’яча у сітку – 3:0.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Ще чотири хвилини і рівняни здобули право на пенальті. Євген Свиридов відверто завалив Михайла Волянюка, якому залишалося просто пробити повз воротаря. Одесит отримав лише жовту картку. А Артем Фаренюк з точки пробив просто у Дмитра Бутова.

У першому таймі рівняни могли і пропустити. Сергій Піддубний підстрахував команду на лінії воріт після виходу Євгена Свиридова віч-на-віч із Миколою Дурбаном. А одразу після відпочинку «будівельники» все ж забили. Гол з роздягальні забив Віктор Федосюк, замкнувши діагональ від Олега Мірошника – 3:1.

Після цього гра дещо заспокоїлася. Втім, особливих шансів скоротити відставання у «Епіцентра» не було. Можна згадати лише небезпечний постріл Олега Мірошника, який із невеликими труднощами взяв Микола Дурбан.

Натомість, вже наприкінці матчу «Кардинал-Рівне» знову завівся і знову змусив суперників помилятися. Михайло Волянюк у простій ситуації обікрав досвідченого Олега Мірошника, втік на побачення із голкіпером і не залишив тому жодного шансу – 4:1.

Ще хвилина і гості залишаються в меншості. Одесити прогавили контратаку і Олексій Бондаренко був вимушений фолити на Волянюку – пряма червона картка. Господарі дуже швидко реалізували чисельну перевагу, вивівши на ударну позицію Артема Фаренюка – 5:1.

Найкращий у нинішньому сезоні бомбардир рівнян міг забивати ще, але підвела влучність. «Кардинал-Рівне» їде на матч-відповідь до Одеси із гандикапом у чотири м’ячі.





На правах реклами