Ми у Facebook
16.01.2018, 12:00

У Рівному котики і собачки шукають люблячих господарів [+Фото]

У групі "КітПес Рівне", що у фейсбуці, небайдужі люди публікують оголошення про тваринок, які мріють про теплу домівку.
[url]Таня Шпинта:[/url]

- Терміного потрібна допомога. Йшла з роботи і знайшла красивого, муркаючого хлопчика, близько 6-7 місяців. Видно, що був чийсь. Чистий, проситься на руки. Швидше за все, підкнинули. Не змогла залишити на вулиці, так як сильний морозю Дуже прошу допомоги. Хлопчик ніжний і хороший. Благаю, кому потрібне це щастя. Звертайтеся за номером 068-020-18-05 Таня.



Рівненські вогнеборці врятували безхатченка

[url]Іннес Фіолет[/url]:

- Шукаємо дім для цуценятка ведмедика! Телефонуйте Надія 067 730 5880, Інна 097 2167 190 !!! Маленькому до 2 місяців, трошки пухнасте, шерсть як у ведмедика. Любить руки і увагу! Проглистоване, буде менше середнього розміру! Беріть в приватні будинки! Їсть каші з мясом, корма сухі! Дивіться відео! Зараз живуть в теплій будці на перетримці!



Oksana Bella:

- Ну як можна охарактеризувати цю собаку одним словом? Ідеальна!
Їй близько 1,5років. Вона явно раніше жила в квартирі або будинку.Дуже спокійна і вихована. Якщо ви любитель неспішних прогулянок на природі, то ця собачка із задоволенням складе Вам компанію.
ДАВАЙТЕ РАЗОМ ЇЙ ЗНАЙДЕМО ДІМ !!!
Всі витрати візьму на себе Стерилізацію , Вакцинацію.
0981238263



Lyudmila Onishhuk:

- Шукаємо добрі ручки для Рижульки, яку віднедавна підкинули у наш двір. Киця дуже славна, молоденька, дуже ручна, муркотлива. Вона велика говоруха, не тільки мявкає, а щось намагається сказати. Рижулька поведінкою схожа на собачку, чекає і радісно біжить назустріч, і ще здалеку щось розказує, радіє, що побачила. Вам з нею ніколи не буде скучно!
Від бліх та глистів оброблена. Стерелізацію зробимо за свій рахунок.
Добрі ручки, знайдіться пошвидше, бо кицюню у нас у дворі обіжають, не всі люблять тварин, можуть і вдарити, і ногою пхнути, і на козирьок під"їзду закинути. А вона довірлива, все одно любить людей, біжить до них, тулиться, і не чекає від них підлості.
Віддамо тільки в хороші руки, вона і так настраждалась в цьому житті!
Пишіть у п/п або Вайбер 0638480344 (Людмила), 0673969296 (Альона)



Oksana Bella:

- Я Барсік! Давайте знайомитися, давайте дружити))
У своєму маленькому житті я побачив чимало ... Я бачив як зрада з боку близьких людей, які від мене відмовилися у важкій ситуації, так і доброту від сторонніх людей.
Найбільше в світі я хочу побачити любов і тепло душі від своїх господарів, і я вірю, що вони у мене з'являться!
Допоможіть мені з ними зустрітися швидше - робіть репости і розповідайте друзям. Мене кинули і я хочу знайтися!🐾🐾❤
Зателефонуйте 0973075794



Алина Гилко:

- Господар, ну де ж ти?! Фані так чекає на тебе!
СТЕРИЛІЗОВАНА! (Тічки та цуценят не буде).
Зроблене щеплення від сказу.
Від бліх та паразитів оброблена.
Коли Фані була маленька, її хтось взяв до себе, але зрадив та викинув на вулицю. Вона майже не гралась, як усі цуценята, не хотіла спілкуватись з дорослими, бо, можливо, її били. Але коли бачила дітей, то одразу стрибала від радості і бігла з ними гратись! Зараз Фаньці 6-7 місяців, собачка дуже активна та життєрадісна! )) Вона все так само радіє, коли бачить діток, зовсім не агресивна до інших собак та котів. Дуже лагідна та добра, а ще піддається дресируванню.
Якщо вам або вашій дитині потрібен компаньйон, то Фанічка саме для вас! Вона не дасть вам сумувати )) На прив'язь та самовигул не віддається! Тільки у відповідальні та люблячі ручки! 096-50-40-216 Еля







На правах реклами