Ми у Facebook
17.01.2018, 15:20

Як жителі Тернополя привчають водіїв маршруток видавати їм квитки

Вже два тижні, відколи в Тернополі ввели оновлену систему оплати за проїзд. Однак вона досі не функціонує. Тож пасажири взялись самі "вибивати" квитки у водіїв.
Одну із таких історій описав у соцмережі Тарас Загорський.

Як рівняни в центрі колядують (+ Фото)

"Сів в #6 маршруку на автовокзалі. Водій дав здачу без квитка. На прохання дати квиток, дав тут стару бумажку. На прохання дати з валідатора - дві секунди безмовної паузи, діставання із загашника картки і пробивання мені квитка. На "Дякую" - іронічне "Прошу". Він подумав 2сек і не придумав надійної відмазки. Але ніхто більше з тих, хто оплачував готівкою, не просив квиток. Хто сказав що процес буде легкий?", - написав чоловік.

"Я також раз попросила,дав старого зразка.Не мала настрою починати дискусію....Там вихід один-штрафувати водіїв,які не дають квиток.Не раз бачила ситуацію,коли пасажир випрошував квиток-то водій скорчував таку гримасу,ніби спілкується з ненормальною людиною", - написала Анна Броніцька.

"Пощастило що дав! Мені два шофера казали, що у них нема карток!" - Вероніка Гавриляк.

"Мені нині не давали, коли оплачувала карткою. Але питання: "Ви нічого не забули?!" усе виправляє))", - Зоряна Удич.

"Мені сьогодні відмовили в видачі квитка -я не маю картки тернополянина)))))Чули таке???) Запитала, як водія звати. як його фамілія. Зателефонувати хочу в міську раду і запитати, чому, коли я оплачую повний проїзд, мені відмовляють в видачі квитка, мотивуючи, що в мене картки нема. Одразу видав квиток з валідатора ", - Наталія Поліщук.

"Коли просиш квиток - дивиться, ніби ти винна у всіх його проблемах в житті, така ненависть. Я просто не можу зрозуміти цього ", - Людмила Шкабар.

Джерело:0352.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ