Ми у Facebook
19.01.2018, 18:00

Тимчасові незручності: у ЦНАПі неможливо стати у чергу за паспортом

Попередня реєстрація в автоматизованій системі керування чергою для подачі документів на оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон тимчасово призупинена.
Згідно повідомлення Державної міграційної служби України розпочато планову заміну сертифікатів на Поліграфкомбінаті «Україна».
Так, у січні 2018 року на Поліграфкомбінаті «Україна» заплановано запуск додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон у встановлені строки.

У Рівненському регіональному ЦНАПі видали перший паспорт

З огляду на наведене та з метою запобігання утворенню черг, забезпечення якості, зручності, оперативності обслуговування клієнтів командою Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг, попередня реєстрація в автоматизованій системі керування чергою для подачі документів на оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон тимчасово призупинена.

Як виготовити закордонний біометричний паспорт у рівненському ЦНАПі: подання документів

Попередню реєстрацію в автоматизованій системі керування чергою Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг буде відновлено після усунення Поліграфкомбінатом «Україна» заборгованостей по персоналізації паспортних документів та повернення до видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон у встановлені строки.

Читайте також:
Для попередньої реєстрації на отримання паспорта рівнянам треба йти у ЦНАП







На правах реклами