Ми у Facebook
20.01.2018, 12:00

Кубок України. 1/8 фіналу. «Епіцентр К Авангард» - МФК «Кардинал-Рівне». [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

З 17 по 21 січня відбуваються матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубку України з футзалу сезону 2017/2018 років. В одному з них МФК «Кардинал-Рівне» в Одесі зустрінеться з місцевим клубом «Епіцентр К Авангард», якого вже встиг обіграти тиждень тому на рідному паркеті з перевагою у чотири м’ячі.
Але, як відзначили у прес-службі Асоціації футзалу України, хоча «Епіцентр К Авангард» і поступився у Рівному з розгромним рахунком 1:5, але той єдиний забитий м’яч поки що є тим невеличким проблиском надії, яка має надихати одеситів на спортивний подвиг. Тому, підопічні Кирила Красія вдома мають зіграти так, ніби вони вже вийшли до фіналу Кубку України. Про це, звичайно, зараз зарано говорити, але у кубкових поєдинках можливо все, і ми в цьому вже неодноразово переконувались. Однак, не будемо скидати з рахунків і «Кардинал-Рівне». Все-таки, підопічні Сергія Піддубного мають більше досвіду подібних поєдинків, і він має допомогти «кардиналам» не наробити якихось дурниць. Зараз рівняни вже однією ногою в чвертьфіналі. І «Кардиналу» залишилося зробити ще один крок. Якщо згадати тенісну термінологію, то у гостей зараз матч-бол. Але «Епіцентр К Авангард» зовсім не проти його відіграти.

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
20 січня 2018 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00.
Арбітри: Ю. Кондратьєв (Київ), А. Духан (Луганськ), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)
Перший матч – 1:5



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Про результати вже відграних матчів-відповідей розповіли все у тій же прес-службі Асоціації футзалу України:

Мабуть, ніхто не очікував, що перший тайм другого кубкового протистояння між «Енергією» та «Соколом» виявиться таким результативним. Фактично це був бенефіс у виконанні «енергетиків», які протягом першої 20-хвилинки змогли сім разів вразити ворота «соколят». І не сказати, що по такій грі у подолян не було моментів. Вони були, але їх буквально затьмарили голи у виконанні підопічних Валерія Легчанова. Хоча варто відзначити, що у другому таймі гравці «Сокола» були близькими до того, щоб бодай би забити «гол престижу». Але, натомість, вони отримали ще два м’ячі у свої ворота. У підсумку – 9:0 на користь «Енергії». Навряд чи хтось думав, що результат цього матчу буде саме таким.

«Енергія» (Львів) – «Сокіл» (Хмельницький) – 9:0
Голи: Танський (4), Легендзевич (6, 29), Радевич (7, 11), Струк (14 – з 6-метрового, 40), Федюк (18), Кузь (20)
Попередження: Струк (14) – Подлюк (14)
Перший матч – 4:3

Як і очікувалось, другий поєдинок між «АРПИ Запоріжжя» та «Manzana-2» виявився бойовим. Це бул своєрідне протистояння характерів. Після того, як на 15-й хвилині Оліщук відкрив рахунок, за сумою двох матчів «АРПИ Запоріжжя» вів вже 5:3. Однак, це не зупинило гостей з Києва, що підтвердив і гол Нестерука незадовго до перерви. Не вплинув на настрій «манзанівців» і «гол з роздягальні», який забив Почебут. І вже скоро «Manzana-2» відповіла своїми двома голами. Так рахунок став 2:3, і за підсумком двох поєдинків була рівновага – 6:6. Однак, через те, що запорізька команда забила більше м’ячів на виїзді, перевага була у неї. І це стимулювало киян надалі атакувати, щоб вирвати підсумкову перемогу. Однак, все сталося не так, як хотіли гості. Незадовго до кінця другого тайму Гурко своїм голом поховав надії столичних футзалістів на чвертьфінал, подарувавши путівку до цієї стадії «АРПИ Запоріжжя».

«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «Manzana-2» (Київ) – 3:3
Голи: Оліщук (15), Почебут (21), Гурко (39) – Нестерук (19, 24), Почебут (28 – автогол)
Попередження: Степаненко (16), Пекній (16)
На 19-й хвилині Мельник («Manzana-2») не реалізував 10-метровий.
Перший матч – 4:3

Матч у Херсоні, де зустрічались дві команди, які сміливо претендують на титули у цьому сезоні, видався дуже напруженим. «Продексіму» треба було забивати і, бажано, не пропускати, якщо «мельники» хотіли пройти до чвертьфіналу. В принципі, їх влаштувала би і перемога з рахунком 1:0. Однак, усі плани своїй команді сплутав Віталій Скорий, який на 5-й хвилині відзначився автоголом. Однак, це тільки по-спортивному розізлило херсонців, і в наступних своїх атаках вони мали реальні можливості для того, щоб як мінімум зрівняти рахунок. Принаймні, чудові нагоди втратили Ланко, Фумаса, Свірідов. Щоправда, останньому все-таки вдалося забити на 15-й хвилині, і цей удар від 14-го номера «Продексіму», мабуть, став повною несподіванкою для Владислава Лисенка. А господарям майданчику цей гол додав наснаги. Особливо це було помітно вже у другому таймі, коли підопічні Жоао Карлоса Барбози грали першим номером, шукали щастя біля воріт Лисенка, а потім і Максименка, однак фарт був на боці «ХІТа». Але на 38-й хвилині стався епізод, який фактично дав відповідь на питання, хто з цієї пари команд більш гідний пройти до чвертьфіналу. Чепорнюк сфолив у своєму штрафному майданчику, і арбітри без вагань призначили пенальті, який реалізував Роніньо. Гості одразу пішли з п’ятим, але і тут їм не пощастило. На останній хвилині матчу Чепорнюк обрізався при розіграші зайвого гравця, і Калуков точним ударом офіційно підсумував, що «Продексім» не тільки вперше за свою нетривалу історію виступів на найвищому всеукраїнському рівні обіграв «ХІТ», а і вийшов до чвертьфіналу Кубку України.

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ) – 3:1
Голи: Свірідов (15), Роніньо (38 – з 6-метрового), Калуков (40) – Скорий (5 – автогол)
Попередження: Бербенцев (11), Роніньо (13), В’яч. Чуднов (24), Фумаса (32) – І. Борсук (21), А. Борсук (32)
Вилучення: В’яч. Чуднов (40 – повторне попередження)
Перший матч – 3:4

Розуміючи те, що єдиний м’яч, який «Ураган» забив у першому протистоянні з «Титаном», ще нічого не вирішує, слід було чекати того, що обидві команди у Запоріжжі зі стартових хвилин кинуть усі сили на те, щоб схилити шальки терезів на свою користь. Але якщо у «Титану» і були такі плани, то їх вже на 6-й хвилині почав руйнувати Петро Шотурма, який відкрив рахунок. І цим голом «Ураган» значно збільшив свої шанси на прохід до чвертьфіналу. А «Титан», вочевидь, не очікував такого повороту подій. Принаймні, по грі у першому таймі було видно, що пропущений м’яч суттєво вплинув на дії підопічних Дмитра Камека. Вони, звичайно, намагались створювати моменти біля воріт Євгена Іваняка, проте надскладних задач для голкіпера «Урагану» фактично не ставили. «Дракони», у свою чергу, теж не могли розвинути свій успіх, але основну ставку вони робили на те, щоб відіграти вдало в обороні. Особливо це було видно у другому таймі, коли гравці «Титану» нічого не могли зробити з захисними побудовами прикарпатців, а небезпечних моментів біля воріт Іваняка у порівнянні з першою 20-хвилинкою стало менше. А от підопічні Максима Павленка намагались відшукати своє щастя у контратаках, і кілька разів були близькі до того, щоб збільшити свою перевагу. А після 33-ї хвилини гра стала набагато жвавішою. Все почалося з того, що «титани» заробили штрафний поруч із карною зоною «Урагану». В результаті Олегові Єрьоміну вдалося зрівняти рахунок. Після цього покровці почали облогу «ураганівських» воріт, але тепер Іваняк робив усе, аби не пропустити. А трохи згодом Михайло Зварич зробив рахунок 2:1 на користь гостей, і положення «титанів» стало скрутнішим. Вони перейшли на гру з п’ятим, але пропустили ще двічі. Отже, «Ураган» переміг одного зі своїх найнезручніших суперників і доєднався до когорти команд, які перед цим вже вийшли до наступної стадії Кубку України.

«Титан» (Покровське) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1:4.
Голи: Єрьомін (33) – Шотурма (6), Зварич (36), Іваняк (38), Корсун (40)
Попередження: Корсун (12)
Перший матч – 0:1





На правах реклами