Ми у Facebook
23.01.2018, 13:51

Рівненський ЦНАП отримав міжнародне визнання і сертифікат ISO

23 січня Рівненський регіональний Центр надання адміністративних послуг отримав сертифікат ISO 9001:2015.
Місто Рівне – перше в Україні, де виконавчі органи Рівненської міської ради проходять сертифікацію відповідно до міжнародного стандарту такого рівня.

Робота над впровадженням системи управління якістю в діяльності виконавчого комітету Рівненської міської ради розпочалась понад 2 роки тому. Метою впровадження системи ISO 9001:2015 є розробка цілісного та ефективного механізму надання якісних послуг громадянам.

- Запровадження ISO це стратегічне рішення, що допоможе покращити загальну дієвість Рівненської міської ради та її виконавчих органів, а також, забезпечити міцну основу для ініціатив щодо сталого розвитку, - говорить заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН. - Стандарт управління якістю 9001:2015 - це найвищий стандарт, який є на сьогоднішній день у світі. В Україні ми перша установа, яка пройшла таку класифікацію.



У грудні 2017 року пройшов заключний етап з впровадження системи управління якістю в роботі виконавчих органів Рівненської міської ради, відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Запровадження системи ISO сприятиме підвищенню рівня надання адміністративних послуг мешканцям міста, а також приверне увагу інвесторів, які прагнуть мати справу із владою найвищих європейських стандартів.

Сертифікацію здійснювали, Кшиштоф Садовські, аудитор міжнародного класу компанії BSI (British Standards Institution) та Тадеуш Сабік, консультант ТОВ «Європейський Інститут Управління».

- Під час проведення аудиту перевірялися, зокрема, процеси удосконалення системи якості, управління інформацією, управління ресурсами та надання адміністративних послуг юридичним та фізичним особам. Не був залишений без уваги і рівень задоволеності клієнтів, - пояснює директор Рівненського регіонального ЦНАПу Юлія ШИГОРЕВА.



На підставі результатів аудиту група аудиторів визнала, що Управлінням забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради виконуються стандарти та критерії ISO.



За результатами проведеного аудиту не виявлено жодних невідповідностей, за що у січні 2018 року Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради отримало сертифікат ISO 9001:2015.








На правах реклами