Ми у Facebook
23.01.2018, 18:44

Сервісні центри МВС розширюють свої можливості: які послуги надають громадянам

Якими послугами можуть скористатись громадяни відвідуючи сервісні центри МВС? Актуальна інформація для рівнян.
21 грудня 2017 в м.Дубно запрацював оновлений сервісний центр МВС. Це другий центр нового зразка в Рівненській області. У 2016 році 27 грудня було відкрито сервісний центр МВС у Рівному в приміщенні торговельного центру METRO Cash & Carry Ukraine за адресою: м. Рівне, вул. Макарова, 21.



Центри об’єднані єдиною візуальною концепцією, побудовані за принципом відкритого офісу, інклюзивні, обладнані електронною чергою, інформаційними боксами, системою оцінки якості обслуговування, дитячим майданчиком. Обслуговують громадян підготовлені працівники фронт-офісу. Кожен центр оснащений електронною чергою, інформаційним кіоском, планшетом для оцінки якості обслуговування та веб-камерою, що дозволить переглядати завантаженість центру в режимі реального часу. Наступного місяця оновлений сервісний центр МВС запрацює й у смт. Володимирець.

Довідка Рівного: сервісні центри МВС у Рівненській області (+АДРЕСИ, КОНТАКТИ

"Послуги в сервісних нових центрах МВС надають адміністратори, 8 з яких отримали роботу за результатами Програми стажування, що рік тривала по всій Україні. Це співробітники віком до 30 років, які раніше не працювали в системі органів МВС», – зазначає в.о. начальника регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області Валерій Белець.


Де тепер реєструють транспорт: сервісні центри МВС (+АДРЕСИ)

Незалежно від місця реєстрації у сервісний центр можна звернутись з питань державної реєстрації, перереєстрації, оформлення безкоштовних договорів купівлі-продажу, зняття з обліку призначених для експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування транспортних засобів усіх типів; прийняття іспитів, здійснення видачі та обміну посвідчень водія та ін.

В березні минулого року в області запрацював і мобільний сервісний центр МВС - спеціально обладнаний автомобіль, який виїжджає на запити місцевих органів влади у найвіддаленіші населені пункти для надання послуг сервісних центрів МВС. Унікальний сервіс надав понад 900 послуг мешканцям Корця, Радивилова, Острога, Зарічного, Демидівки, Млинова, Дубровиці.
Водночас працівники сервісних центрів продовжують виявляти підроблені транспортні засоби та підроблені реєстраційні документи на території області.




Протягом 2017 року спільно з фахівцями експертної служби виявлено: 15 підроблених свідоцтв про реєстрацію, 1 підроблене посвідчення водія, 40 транспортних засобів з підробленими номерами кузовів, 10 транспортних засобів, що знаходяться в розшукуються в Україні та за кордоном і 3 особи, які перебувають у розшуку.

За 2017 рік працівниками територіальних сервісних центрів МВС Рівненської області надано 43000 послуг з питань реєстраційної діяльності, видано 34000 посвідчень водія. Перераховано до місцевих бюджетів понад 7 млн грн. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість наданих послуг збільшилася на 17%.


На Рівненщині запрацював пересувний сервісний центр МВС

У 2018 році в сервісних центрах МВС заплановано ряд нововведень: онлайн-запис на отримання послуг та складання іспитів в СЦ МВС, онлайн-замовлення індивідуальних номерних знаків, запровадження персонального діджитал-кабінету власника авто, відеофіксація практичних іспитів на отримання водійського посвідчення та інші.



Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: консультуйтеся за телефоном (044) 290-19-88 або на офіційній сторінці в Фейсбук. Слідкувати за новинами сервісних центрів МВС можна на сайті Головного сервісного центру МВС.





На правах реклами