Ми у Facebook
25.01.2018, 10:45

Рівненський «Верес» програв свій перший поєдинок у Туреччині

У першому контрольному матчі на тренувальному зборі, що триває у Туреччині, рівненський "Верес" поступився клубу елітного дивізіону чемпіонату Румунії - "Газ Метан" - 1:3. Єдиний гол у складі рівненської команди після перерви забив Михайло Сергійчук.
"Верес" - "Газ Метан" - 1:3 (0:2)

Сіде, Туреччина
24 січня 2018 року, контрольний матч

"Верес" 1-й тайм: Бандура - Сімінін, Адамюк, Іщенко, Каменюка, Каленчук, Карасюк, Кожанов, Волошинович, Степанюк, Куліш.

"Верес" 2-й тайм: Фастов (гравець на перегляді) - Борзенко, Приймак, Западня, Морозенко, Сергійчук, 5 гравців, що перебувають на перегляді.

Гол: Сергійчук (66).

Як відзначили в Інформаційній службі НК "Верес" (Рівне), у першому контрольному поєдинку на турецькому зборі рівненська команда ще до перерви пропустила двічі. У другому таймі один гол відквитав Михайло Сергійчук. Втім, наприкінці зустрічі румуни забили втретє.

Наступний контрольний поєдинок у Туреччині "Верес" проведе 30-го січня проти словацького клубу "Спорт Подбрезова".

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Раніше дирекція Української Прем`єр-ліги затвердила графік реєстрації та заявки команд клубів УПЛ на участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубів УПЛ сезону 2017/18 (другий заявковий період).

Графік другого заявкового періоду має такий вигляд:

31.01.2018 р.
«Шахтар» Донецьк
«Динамо» Київ

08.02.2018 р.
«Карпати» Львів
«Сталь» Кам’янське
«Верес» Рівне

09.02.2018 р.
«Зірка» Кропивницький
«Чорноморець» Одеса
«Маріуполь» Маріуполь

12.02.2018 р.
«Ворскла» Полтава
«Олімпік» Донецьк
«Олександрія» Олександрія

13.02.2018 р.
«Зоря» Луганськ
«Динамо» Київ
«Шахтар» Донецьк

Тим часом, Народний клуб «Верес» підводить підсумки першого півріччя для молодіжної команди клубу. І тут «Верес» продовжує бити рекорди! Серед усіх команд Прем’єр-ліги саме рівненська команда має найбільшу відвідуваність! Всього 10 домашніх матчів відвідало 4 300 рівнян, що в середньому складає 430 вболівальників за гру. Це більше ніж у два рази, за другу команду по показнику відвідуваності матчів. «Динамо» та «Шахтар» розташувалися на третій та четвертій сходинці відповідно.

Матчі у Рівному ставали справжніми подіями і перетворювалися у свято футболу! Були різноманітні конкурси, атракціоні, ігри та перформанси за участі дітей. Результатами цієї роботи стало те, що серед п’яти найбільш відвідуваних матчів у чемпіонаті, 4 (!) пройшли на стадіоні «Авангард». Ще у 4 з 10 турів, коли рівняни грали вдома, відвідуваність матчів у Рівному ставала найбільшою у всьому турі.

Таким чином, «Верес» побив одразу декілька рекордів – за кількістю вболівальників, в середньому відвідуваність за гру та найбільш відвідуваний матч! Нагадаємо, що матч проти молодіжної команди «Сталі» відвідало 1 500 вболівальників.





На правах реклами