Ми у Facebook
25.01.2018, 12:41

На Дубенщині відзначили призерів конкурсу «Олімпійський куточок - 2017»

З початку року в Рівненській області відбувається нагородження переможців та призерів конкурсу «Олімпійський куточок - 2017». Один з найкращих таких куточків, підготували учні Білоберізької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мирогощанської сільської ради, що в Дубенському районі.
Учасники заходу протягом минулого року готували в своїх навчальних закладах куточки, в яких використовували, надану Національним олімпійським комітетом України, літературу та плакати на олімпійську тематику; розповідали в них про спортивні здобутки своєї школи; готували інформаційні стенди про здоровий спосіб життя та інші матеріали, які пропагують ідеї олімпізму.

Вихованці Білоберізької школи посіли третє місце серед всіх ЗНЗ І-ІІ ступенів області, які взяли участь у конкурсі. Аби їх відзначити, до школи завітали працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Гості вручили адміністрації школи заслужені кубок і диплом, а також подарунки, які були надані Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. А Мирогощанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів був вручений диплом за активну участь у конкурсі «Олімпійський куточок - 2017».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Муляренко анонсував будівництво першої черги спорткомплексу у Рівному

У Рівному представили проект нового великого спорткомплексу

Окрім самого нагородження, для дітей була підготована програма з командних спортивних естафет – «Фестиваль здорового способу життя». Цього разу всі змагання проходили на свіжому повітрі. Заздалегідь вчителі сформували чотири команди школярів, які визначали з-поміж себе найшвидших і найсильніших. Всі завдання виконувалися на снігу, тому окрім звичного спортивного інвентарю, учні використовували ще й санки та лижі. В кожному старті підраховувався час, за який команда зуміла подолати дистанцію. Але й правильність виконання всіх завдань впливала на загальний результат. Нараховані штрафні секунди, могли дуже сильно змінити фінальний час. Найкраще впоратися зі всіма вправами зуміли діти з команди «Талісман». Вони, і навіть ті учасники, яким цього разу пощастило трішки менше, також отримали свої заслужені призи і нагороди відповідно до здобутого місця.





На правах реклами