Ми у Facebook
25.01.2018, 13:25

До першої річниці - новий випуск журналу "РІВНЯНИ"

Журнал "РІВНЯНИ" готується до своєї першої річниці. З нагоди першого дня народження - новий випуск журналу. А також урочиста презентація у колі друзів, колег та партнерів видання.

Вулиці міста міцними оковами морозу сковує зима, а в редакції "ОГО" кипить робота над весняним номером журналу "РІВНЯНИ". А ми наповнюємо сторінки глянцю теплими інтерв'ю, історіями з життя успішних людей, надихаючими розповідями про проекти, які спрямовані на розвиток нашого міста, адже життя міста - це люди, які живуть у ньому.

А також саме навесні минулого року вийшов перший випуск журналу "РІВНЯНИ", тому цей, п'ятий випуск журналу, стане ювілейним, особливим.





За блиском глянцю – щоденна клопітка робота великої команди професіоналів, які працюють для своїх читачів.Якщо ви маєте цікаві ідеї та бажаєте долучитись до створення яскравого ділового глянцю "РІВНЯНИ" - ПИШІТЬ НАМ і ми розповімо про Вашу ідею на сторінках березневого номеру!

А також вже скоро - чекайте анонсу урочистої презентації видання у колі друзів, колег та партнерів рівненського глянцю "РІВНЯНИ".



Ми запевняємо Вас: "РІВНЯНИ - те, що треба!"

З попередніми номерами журналу Ви можете ознайомитись у архіві випусків.





На правах реклами