Ми у Facebook
26.01.2018, 14:02

Рівненщина: у Дубенському замку вперше одружилися за добу

Урочиста церемонія одруження відбулася у мисливській залі палацу Любомирських у Дубенському замку.
Першими скористалися послугою швидкого одруження мешканці Дубенського району Микола Гордійчук та Наталія Галичанська. Пара разом уже півтора роки. Коли дізналися, що можуть одружитися у середньовічному замку та ще й у скорочені строки, довго не роздумували:

Шлюб за добу: у Рівному набуває популярності “швидке” весілля




– Ми вчора подали заяву, а сьогодні вже одружились. Нам сподобалось. Церемонія гарна, цікава і незвична, не така як у РАЦСі. В дечому навіть була для нас приємним сюрпризом, – поділилися враженнями наречені.



За словами начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванни Смачило, пілотний проект «Шлюб за добу» на Рівненщині стартував у січні 2017 року. До цього часу послуга державної реєстрації шлюбу у скорочені строки діяла тільки у Рівному. За цей період тут зареєстрували шлюб за 24 години 300 пар.

"Шлюб за добу": все, що треба знати про швидке одруження у Рівному

– Впевнена, що швидке одруження стане популярним й у Дубенському замку. Адже церемонія нагадує середньовічну казку, в якій одружуються король з королевою. Тут у напівтемній атмосфері мисливської зали, серед запалених навкруги свічок панує кохання і романтика. Для молодят це буде нестандартна, цікава і, однозначно, пам’ятна церемонія одруження, – розповідає Іванна Смачило.



Вже найближчим часом одружитися всього за 24 години стане можливим й у місті Сарни.

Про це повідомляє прес-служба ловного територіального управління юстиції у Рівненській області.

Фото теж надані прес-службою.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами