Ми у Facebook
27.01.2018, 18:01

Гороскоп на 2018 рік для типових знаків зодіаку

Астрологічний прогноз на рік Собаки у загальних рисах.
На Овнів чекають різні зміни. Нові починання, зміна місця роботи, розширення творчих та ділових зв'язків, вступ до навчального закладу тощо будуть вдалими. А от про всілякі дрібні авантюри та сумнівні проекти доведеться забути.

Для Тельців Жовтий Земляний Собака обіцяє просування у професійній та службовій кар'єрі вже з самого початку року. При цьому важливо не залишати близьких людей без уваги і проводити з ними якомога більше часу.

Близнюки можуть розраховувати на те, що 2018 рік видасться продуктивним і успішним. Але для цього потрібно взяти на озброєння мудрість і почати з переоцінки цінностей. Є всі шанси зайнятися саморозвитком, спробувати нову професію, навіть змінити долю.

На Раків чекають якісь хвилювання, пов'язані з переїздом, роботою, проблемами в кар'єрі чи навчанні, але Раки зможуть зібратися з думками та силами і все це подолати.

Левам потрібно ретельніше продумувати свої дії і стримувати непотрібні емоції, бо надмірна самовпевненість здатна зіграти злий жарт у найвідповідальніший момент.

Відчути себе нарешті щасливими зможуть Діви. Останні кілька років вони так старалися, так працювали, “крутилися” й намагалися одночасно приділяти належний час родині, що їм вже час розслабитися.

ДО ТЕМИ: 2018 рік Жовтого Земляного Собаки – все має бути "по совісті"

Терези будуть гризтися ще більшими сумнівами, тож якщо хочете бути щасливими - доведеться навчитися самостійно приймати рішення і легше сприймати життя. Живіть з оптимізмом!

Скорпіони у 2018 році знімуть нарешті маску холоду й бездушності, повернуться обличчям до людей, показавши їм всю свою велелюбність і ніжність.

На Стрільців чекає багато позитивних, щасливих хвилин, а ще – можливість успішно реалізувати нові ділові, бізнесові та творчі проекти.

Козероги можуть дихати вільно. Адже вони повернуть колишню впевненість в собі, яку втратили у непередбачуваний та авантюрний рік Вогняного Півня.

Водоліям доведеться в 2018 році робити серйозний вибір – наприклад, між поставленою метою і сім'єю, роботою і здоров'ям, переїздом і коханням.

Рибам необхідно стати менш залежними від навколишніх. Вільні Рибки зустрінуть своє кохання. На сімейних чекають зміни у стосунках, а дехто переживе швидке розлучення у шлюбі, який давно себе вичерпав.

Сонник на кожен день тижня





На правах реклами