Ми у Facebook
29.01.2018, 08:20

В Острозі відзначили переможців конкурсу «Олімпійський куточок - 2017»

Протягом минулого року загальноосвітні навчальні заклади області брали участь в конкурсі «Олімпійський куточок - 2017». Один з таких куточків облаштували учні Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1. Він зайняв почесне третє місце серед всіх інших ЗНЗ І-ІІІ ступенів в області.
Організацією конкурсів і проведенням займався «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки управління освіти і науки Рівненської ОДА та Відділення НОК України в Рівненській області. Значна частина куточків, які учні створювали разом зі своїми вчителями, були дуже цікаво оформлені, і заслужили не тільки увагу школярів, а й нагороди і подарунки від організаторів.

Острозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 особлива тим, що тут було створено одразу два олімпійські куточки – в бібліотеці та поруч зі спортивним залом, які діють на постійній основі. До їх складу увійшли не тільки спортивні нагороди школярів, плакати і література на олімпійську тематику, а й інвентар, сувеніри, малюнки та багато іншого. Протягом всього наступного року, кожен учень зможе дізнатися з них щось нове про світ спорту і олімпійського руху.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Муляренко анонсував будівництво першої черги спорткомплексу у Рівному

У Рівному представили проект нового великого спорткомплексу

Також, на уроках фізичної культури діти вивчають досягнення українських спортсменів зі збірника «Олімпійське сузір’я України»; становлення та розвиток сучасного олімпійського руху у методичному збірнику «Ігри, що підкорили світ»; знайомляться з матеріалами проекту «Олімпійська арена», «Твій перший Олімпійський путівник» та іншими. Тутешні школярі регулярно готують інформаційні повідомлення на уроки фізичної культури, використовуючи цю, та багато іншої спортивної літератури.

Окрім вручення нагород адміністрації школи за призове місце в конкурсі, дітям запропонували позмагатися в естафетах, які для них підготували в рамках фестивалю здорового способу життя. Кожна команда-учасниця на швидкість проходила встановлені дистанції. При цьому вони використовували м’ячі для різних ігрових видів спорту, ракетки, ключки та інший інвентар. На кожному старті юні спортсмени докладали максимум зусиль, аби показати хороший результат. Команда «Промінець» виявилася найсильнішою, і не віддала своїм суперникам перемогу в жодній естафеті. Другими стали «Левенята», а бронза дісталися колективу «Живчики».





На правах реклами