Ми у Facebook
30.01.2018, 12:00

Перевізники хочуть підняти ціну на проїзд у маршрутках Рівного

Нещодавно, для прикладу, піднялася вартість проїзду в Києві.
Станом на 29 січня 53 маршрути збільшили ціну за проїзд на 1 гривню. Про це повідомили у комунальній службі перевезень КМДА на інформаційний запит Укрінформу. У понад 50-ти маршрутках проїзд подорожчав на гривню.

Рівненщина: на ще одному напрямку проїзд став дорожчим

Схоже, що підняття проїзду в міських маршрутках не така вже й далека перспектива для Рівного. Як стало відомо кореспонденту ОГО, перевізники Рівного зверталися до міського управління транспорту і зв’язку з пропозицією підняти плату за проїзд у Рівному.

Рівненщина: за ще одним маршрутом подорожчала вартість проїзду


Вдалося дізнатися щодо цього нові подробиці:

- Так, дійсно, перевізники зверталися в міське управління транспорту і зв’язку з пропозицією підняття плати за проїзд у маршрутках Рівного. Зараз це актуальні проблема.
Але перед тим, як зросте плата за проїзд, проект рішення Рівненського міськвиконкому має пройти обговорення, цей проект має ухвалити на своєму засіданні міськвиконком. Це довготривалий процес. Щодо того, наскільки стане дорожчим проїзд у маршрутках, то поки сказати не можу. Я вважаю, що зараз актуально підняти проїзд на 2 гривні, а поки проект міськвиконкому обговорять і приймуть, то й більше. Влада також повинна сприяти тому, щоб існували не тільки комунальні перевезення, але й приватні, щоб перевізники теж могли працювати, - зазначає Валентин Демчук — президент громадської організації “Союз перевізників України”.

Зазначимо, що ще наприкінці 2017 року перевізники Рівненщини, через те, що подорожчали запчастини та паливо, почали піднімати проїзд на міжміських та приміських маршрутках.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами