Ми у Facebook
30.01.2018, 14:00

Рівнянка зіграла "вбиту горем подружку загиблої"

Серіал можна буде подивитись вже у квітні цього року.
Рівнянка Тетяна Партицька знялась у серіалі про кримінал, де зіграла вбиту горем подружку загиблої.

Тетяна розповідає, що зйомки у фільмі це унікальна можливість відчути себе іншою людиною:

- Цікаво і захопливо примірити на себе образ іншої людини і прожити її життям хоч трішечки. Бодай хвилину - дві, допоки не почуєш "Стоп.Знято".
Кіно дає тобі можливість залишатися собою і водночас створювати образ свого персонажа. Інколи це досить не просто. Не зважаючи на те, що можна зробити чимало дублів, потрібно "застрибнути" в емоцію і до того ж не збрехати.

Фото зі знімального майданчика.
Фото зі знімального майданчика.


Раніше у акторки вже був подібний досвід на телеканалі Україна, де вона вперше відчула атмосферу зйомок.

- Мала чудову можливість взяти участь в одному з телевізійних проектів каналу ТРК "Україна", потрапити на знімальний майданчик і поринути в цей захопливий світ "по той бік екрану". Сподіваюсь, що неодмінно і далі братиму участь в зйомках і телевізійних проектах. Головне бажати і не боятися приймати сміливі рішення, а ще просто йти до своєї мети. Вперто і систематично!
Так у всьому, не лише в кіно. А ще я веду святкові події. І ця справа приносить мені величезне естетичне задоволення. Дуже щаслива, що маю можливість створювати незабутні миті життя. Як ведучій різноманітних заходів мені завжди цікаві творчі проекти. Плани на майбутнє - не зупинятися, розвиватися, пробувати себе в чомусь новому. Певна річ, продовжуючи займатися улюбленою справою, дарувати свято і просто бути для когось корисною. - розповіла Тетяна Партицька.

У рівненському кіно довгоочікувана прем'єра





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ