Ми у Facebook
31.01.2018, 16:40

МФК «Кардинал-Рівне» поміряється силами з клубами польської Екстракляси [+Відео]

«Кардинал-Рівне» вирушить на триденний тренувальний міні-збір до Польщі. Таким чином рівненська футзальна команда підтримуватиме ігровий тонус під час паузи у чемпіонаті української Екстра-ліги, пов’язаної із участю національної збірної у Євро-2018.
Як відначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», під час тренувального збору рівненський футзальний клуб базуватиметься у Хожуві. У Польщі рівняни проведуть три контрольні матчі із командами Екстракляси – головного футзального дивізіоні цієї країни.

У середу, 31-го січня, у Хожуві рівненська команда зіграє із місцевим «Клірексом».

Наступного дня, 1-го лютого, підопічні Сергія Піддубного у Бєльско-Бялій зустрінуться із діючим чемпіоном Польщі – «Рекордом». Нагадаємо, у складі цієї команди виступає земляк рівнян Олександр Бондар.

Нарешті, 2-го лютого, у Глівіце «Кардинал-Рівне» зіграє із клубом «Пяст».

Михайло КОНДРАТЮК, віце-президент МФК «Кардинал-Рівне»:

- Трьома поєдинками у Польщі – хочемо заповнити паузу у чемпіонаті, пов’язану із виступом збірної України на Євро-2018 у Любляні. Таким чином наша команда матиме необхідну ігрову практику. Суперники у нас доволі серйозні. Чемпіон та нинішній лідер чемпіонату Екстракляси. А також – ще два клуби із топ-п’ятірки турнірної таблиці. Тому це буде також і хорошою перевіркою для «Кардинала-Рівне» перед вирішальними поєдинками у Кубку України та плей-офф чемпіонату.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Тим часом, незабаром у Рівному стартує «Всеукраїнська шкільна футзальна ліга» для учнів 5-тих класів, народжених не раніше 1 січня 2006 року. У першому розіграші прийматимуть участь 14 загальноосвітніх шкіл. Змагання проходитимуть під егідою Асоціації футзалу Рівненської області та патронатом президента МФК «Кардинал». Турнір буде проводитись за кубковою системою, а переможець представлятиме місто Рівне на обласному етапі змагань. Турнір проходитиме у НВК №26, а фінальні матчі – у ДЮСШ-4. Ігри розпочнуться 30 січня 2018 року.

Розклад матчів :

30 січня НВК № 26

14.00 ЗОШ № 5 – РКГ «Престиж»

14.30 НВК № 14 – ЗОШ № 23

15.00 ЗОШ № 6 – ЗОШ № 11

31 січня НВК № 26

14.00 ЗОШ № 25 – ЗОШ № 28

14.30 РГГ – ЗОШ № 27

15.00 ЗОШ № 20 – НВК № 26

ЗОШ № 13 та ЗОШ № 16 згідно жеребу вийшли одразу до 1/4 фіналу.





На правах реклами